Victoria Beckhamin silikonirinnat poissa.

Tyttöbändi Spice Girlsin (www.thespicegirls.com) jäsenenä tunnettu Victoria Beckham on villien huhujen mukaan antanut poistattaa rintaimplanttinsa vain sen vuoksi, että naisen rinnat ovat pullahdelleet ulos hänen vaatteistaan tanssiharjoitusten aikana. Posh Spicenä tunnettu laulajatar on antanut ympärillään kyteä huhuja, joiden mukaan nainen on tehnyt edellä mainitun kauneusleikkauksen varotoimenpiteenä — olisihan perin kiusallista jos kesken konsertin jo muutenkin paljastavan lava-asun alta paljastuisi rintamukset kaiken kansan nähtäväksi. Hän on hiljattain otettujen valokuvien perusteella näyttävät viime aikoina vähemmän runsaalta kuin aikaisemmin.

Beckham väitti vuoden 2005 puolelle asti, ettei hän ole käynyt minkäänlaisessa rintojen suurennusleikkauksessa, mutta sitten paljastui lakipaperit, joiden mukaan asian laita onkin hieman toinen. Plastiikkakirurg Andre Berger on kommentoinut viime aikojen huhumyllyn siivittämää väitettä, joiden mukaan Victorian rintoja olisi jälleen kopeloitu skalpellilla, että häneltä on todellakin mahdollisesti otettu rintaimplantit pois.

Aiheeseen liittyvien uutisten mukaan Spice Girlsin hiljattain tekemä keikka USA:n Las Vegasissa soitettiin osittain tyhjälle katsomolle. Maustetyttöjen paluukiertue on sujunut muuten vallan mainiosti, mutta Las Vegasin Mandalay Areenan keikkapaikka oli lähes puoliksi tyhjä. Tämä on viimeisin pettymys SG:lle, jonka tuorein single kappaleesta “Headlines (Friendship Never Ends” ei kyennyt kipuamaan singlelistojen kärkikymmenikköön. Tyttöbändi konsertoi vielä New Yorkissa, mutta kiertue tuo yhtyeen aikanaan myös tänne Euroopan alueelle.

Spice Girls on:

  • Victoria Beckham
  • Emma Bunton
  • Geri Halliwell
  • Mel C
  • Mel B

Jaa Facebookissa

Silarifani kirjoitti 5750 päivää sitten, että:

Harmi! Kyllähän Victorian tisut olisin halunnut nähdä vaatteista pompanneena….

n:o

Käyttöehdot