Jim Carreyn tytär raskaana hevarille.

Yhdysvaltalaisen näyttelijä Jim Carreyn 21-vuotiaalle tyttärelle on niin sanotusti laitettu pullat uuniin. Tytär, Jane Erin Carrey, odottaa lasta losangelesilaiselle hevimuusikko Alex Santanalle. Santana on laulaja death metallia soittavassa Blood Money -nimisessä bändissä. Jim Carrey on antamassaan lausunnossa todennut olevansa todella iloinen tyttärensä raskauden takia ja uskoo kasvattamansa nuoren naisen osoittautuvan loppujen lopulta ihan hyväksi äidiksi. Jane Carrey ei ole seurannut työurallaan 47-vuotiaan isänsä jalanjälkiä, sillä nainen on mieltynyt musiikin soittamiseen. Vuonna 1987 syntyneellä nuorella aikuisella onkin oma rokkibändi, nimeltään Jane Carrey Band. Yhtyeessään nainen soittaa suutaan ja kitaraansa. Janen äiti on tarjoilija Melissa Womer.

Jim Carrey on aikaisemmin vihjannut olevansa itsekin lääpällään death metalliin, tai ainakin sitä soittavaan hevibändi Cannibal Corpseen, joka kävi tekemässä cameo-osan Jim Carreyn vuonna 1994 ilmestyneessä komediaelokuva Ace Ventura: Pet Detectivessä.

Blood Money -yhtye on maininnut musiikilleen tavoitteeksi tuoda hevimusiikin tunnetuksi koko maailmalle. Bändi haluaa, että puhuttaessa esimerkiksi Panterasta, Sepulturasta, Decapitatedista tai Napalm Deathista, kuuntelijalle on tultava musiikista Blood Money mieleen. Blood Money on neljän miehen perustama metallibändi Yhdysvaltojen Los Angelesista. Bändin keulahahmo on ollut jo huhtikuusta lähtien kihloissa Jane Carreyn kanssa. Pariskunta ei ole toistaiseksi kielinyt tietoja siitä, milloin häitä tullaan viettämään.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot