Jorn Lande: "Dukebox".

 • Julkaistu 08.07.2009
 • Tagit:
 • Luettu 1798 kertaa

Beastie Boysin albumin "Hot Sauce Committee Part 1" etukannessa lauma miehiä rynnimässä keskellä korpea kuin Lost-sarjassa ikään. Kuvan vasemmasas yläkulmassa yhtyeen logo mustalla ja paksuin kirjaimin. Logon oikealla puolen ohuin kirjaimin ja pienemmällä Julkaistaan 28.8.2009

Norjalainen hard rock -genressä nimeään tunnetuksi tehnyt muusikko, laulaja Jorn Lande (www.jornlande.com), tulee julkaisemaan 28. elokuuta AFM Recordsin kautta kokoelma-albumin. Kokoelman nimi on “Dukebox” ja se sisältää yhteensä 16 parasta biisiä Landen aikaisemmilta sooloalbumeilta. Lehdistötiedotteen mukaan tämä kokoelma tulee olemaan erittäin kiinnostava hankinta Landen uusille ja vanhoille faneille.

Jorn Landen uusin uudella musiikkimateriaalilla täytetty studioalbumi on nimeltään “Spirit Black”. Se julkaistiin täällä Euroopan alueella 5. kesäkuuta. Kiekko julkaistaan ensi viikolla myös Yhdysvalloissa levy-yhtiö Frontiers Recordsin toimesta. Rokkarin mukaan uusi albumi on sekoitus miehen aikaisempia levyjä, kuten albumia “The Duke” ja “Lonely Are The Brave”.

Jorn Lande on julkaissut hard rock -albumeja yhteensä yli 30 kappaletta ja hän on toiminut vuosien saatossa ainakin Milleniumin, Arkin ja Masterplanin keulahahmona. Hän osallistui aiemmin myös Tobias Sammettin bändiprojektiin Avantasia ja on soitellut musiikkia myös Alice Cooperin ja Kiss-yhtyeen Eric Singerin, Scorpionsin Rudolf Schenkerin, Magnumin Bob Catleyn ja Arjen Lucassonin kanssa Ayeronin uusimmalla konseptialbumilla.

“Dukebox”-kokoelman kappaleet:

 1. Man Of The Dark
 2. Starfire
 3. Young Forever (uusi versio)
 4. Soul Of The Wind
 5. Living With Wolves
 6. War Of The World
 7. Sunset Station
 8. We Brought The Angels Down
 9. The Inner Road
 10. Tungur Knivur
 11. Stormcrow
 12. Out To Every Nation (uusi versio)
 13. Lonely Are The Brave
 14. Blacksong
 15. Shadow People
 16. Duke of Love

Jorn Lande valmistautuu tällä hetkellä siirtymään maailmankiertueelle, jonka on tarkoitus murahtaa käyntiin ennen kuluvan kesän päättymistä. Kiertueella soittaa Landen lisäksi Jgor Gianola ja Tore Moren kitaristeina, basistina Nic Angileri ja Willy Bendiksen rumputulivastaavana.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot