Julma-Henri & Syrjäytyneet: "Psykoterapia".

Väritykseltään vihertävä valokuva jonkinlaisesta rättipäästä, jolla liinoja pään ja kasvojen edessä niin, että henkilöstä näkyy vain osa toisesta silmästä. Kuva on lähipotretti ja rajattu siten, että vain kasvojen oikeanpuoleinen osa näkyy. Kuvassa Julma-Henri

Oulun korkeudelta käsin toimiva hiphop-poppoo Julma-Henri & Syrjäytyneet tulee julkaisemaan maaliskuun viimeisenä päivänä uuden albumin. Kiekko sai nimekseen “Psykoterapia”. Sen julkaisemisesta täällä Suomen rajojen sisällä vastaa levy-yhtiö Ähky Records jakelijana toimii Playground Music. Sama Ahky Records -levymerkki toimitti ihmisten ilmoille myös Julma-Henrin edellisen pitkäsoiton, lokakuussa 2009 ilmestyneen albumilevyn “Outo nauha”. Uutukaisalbumin antiin voi tutustua ryhmän MySpace-sivuilla. Omakustanneopuksen tuottivat oululainen Jere Nivukoski ja Universtas.

Julma-Henri & Syrjäytyneet paljasti aikaisemmin uudella “Psykoterapia”-albumilla kuultavan progressiivista rytmimusiikkia yhdisteltynä psykologiaan. Uusi albumi tulee olemaan rytmiryhmän järjestyksessä kolmas äänite. Ryhmän musiikillisten toimien ohessa Julma-Henri on omatoimisesti julkaissut “Outo nauha” -nimisen äänitteen edellisen vuoden jälkimmäisellä puoliskolla. Yhtyeen musiikkia voi hankkia CD-formaatissa esimerkiksi Levykauppa X:n tiskiltä ja digitaalisessa muodossa Equal Dreamsista.

“Psykoterapia”-albumin kappaleet:

 1. Alku
 2. Kipu
 3. Minä?
 4. Mistä?
 5. Miten?
 6. Ahdistus
 7. Masennus
 8. Itsetunto
 9. Toipuminen
 10. Tunteet osa 1
 11. Tunteet osa 2
 12. Minä

Julma-Henrin “Outo nauha”, joka on nuoren Helsingistä käsin toimivan levymerkki Ähky Recordsin järjestyksessä yhdeksäs julkaisu, kipusi ilmestymisviikollaan Suomen virallisella albumilistalla 22. sijalle. Levy-yhtiö edustaa Julma-Henri & Syrjäytyneet -viritelmän lisäksi Aistia ja Emetoa, Aztraa, Black Magic Sixiä, Kaucasta sekä viimeksi mainitustakin musiikkiprojektista tuttua Laineen Kasperia.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot