Alexander Rybakin uutuuskappaleen ensi-ilta Suomen Euroviisuissa lauantaina.

Harmaasävyinen valokuva Alexander Rybakista, joka pitää viulua olkapäällään ja toisella kädellä viulun toista palasta. Kuvan tausta on tummanharmaa. Miehellä kujeileva ilme, lyhythihainen paita ja puolipitkät tummat hiukset. Kuvassa Alexander Rybak

Viime vuoden Euroviisuvoittaja Alexander Rybak esiintymisestä Suomen Euroviisufinaaleissa on tulossa ainutlaatuinen tapahtuma. Tämän viikon lauantaina Tampereella järjestettävissä ohjelmassa Rybak laulaa potpurin, joka koostuu hänen euroviisuvoittokappaleestaan “Fairytale“ sekä aivan uudesta kappaleesta “Europe Skies”, jonka maailman ensi-ilta tämä samalla on.

Alexander Rybakin elämä muuttui totaalisesti hänen voitettuaan Euroviisut viime vuoden toukokuussa. Voiton jälkeen Rybak on matkustanut Eurooppaa ristiin rastiin markkinoimassa albumiaan sejä konserttikiertuilla. Hän on tavannut paljon ihmisiä ja nähnyt paikkoja, joista oli aiemmin vain vain uneksinut. Näistä kokemuksista syntyi uusi kappale “Europe Skies”. Kappale, joka kertoo lentämisestä yli Euroopan ja siitä, miltä tuntuu olla hetken verran maailman katolla.

Olennainen osa Rybakin lavaesiintymistä ovat Frikar Dance Companyn tanssijat, jotka ovat kiertäneet mukana Rybakin esiintymismatkoilla. Suomen Euroviisufinaalissa Frikarin tanssijat joutuvat kilpailemaan kolmen jousisoittajan kanssa saamastaan huomiosta. Näistä aineksista syntyy Rybakin lauantainen maailman ensi-ilta “Fairytale”- ja “Europe Skies” –potpurille. Alexander Rybak esiintyy Suomen Euroviisujen finaalissa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 30. päivä tammikuuta. Suomen edustuspaikkaa tämän vuoden 2010 Eurovision-laulukilpailuun, joka vietetäään Norjan pääkaupungissa Oslossa, tavoittelee 15 artistia. He ovat Amadeus, Boys Of The Band (BOB), Bääbs, Eläkeläiset, Pentti Hietanen, Osmo Ikonen, Heli Kajo, Veeti Kallio, Antti Kleemola, Kuunkuiskaajat, Nina Lassander, Linn, Maria Lund, Monday ja Sister Twister.

Rybakilta uusi albumi ensi keväänä

Alexander Rybak on myös aloittanut uuden albumin työstämisen. Hän äänittää Ruotsin Mälmössa sijaitsevassa studiossa yhdessä Amir Alyn kanssa. Amir Aly oli mukana tuottamassa myös “Fairytales”-albumia.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot