Kelly Clarkson Jäähalliin.

Kelly Suomeen!

Amerikkalainen poppilaulaja Kelly Clarkson tulee esiintymään Helsingin sydämessä, Jäähallissa, 13. huhtikuuta kuluvana vuonna. Tähän ennennäkemättömään tapahtumaan on jo laskettu myyntiin 46 euron hintaiset ennakkoliput.

Vuonna 1982 syntynyt Kelly Clarkson on ensimmäinen American Idol -laulukilpailun voittaja. Hän pokkasi kilpailun pääpystin syyskuun 4. päivä vuonna 2002. Tuolloin yleisöäänestyksessä hän sai muhkeat 58% kaikista äänistä — vastaparina hänellä oli Justin Guarini -niminen heppu.

Pian sen jälkeen kun nainen voitti American Idolin, hän päätyi Justin Guarinin kanssa samaan elokuvaan, joka on nimeltään From Justin to Kelly. Elokuva sai medialta ja yleisöltä heikon vastaanoton.

Ennen kuin Kelly tekee uransa ensimmäisen esiintymisen täällä suomalaisten seassa, aikoo hän siirtyi 11.4. esiintymään Tukholmaan, Ruotsiin. Hän esiintyy myös Tanskan pääkaupungissa ennen kuin saapuu Helsinkiin päättämään Euroopan-kiertueensa.

Teksasissa syntyneen vaaleahiuksisen artistin tuoreimmalla ja järjestyksessä kolmannella studioalbumilla, joka tottelee nimeä “My December” (suom. “Minun Joulukuuni”), kuullaan yhteensä 13 uutta biisiä, sekä “Chivas”-niminen piiloraita. Piilotettu kappale on asetettu levyn biisilistan jälkipäähän ja se alkaa soimaan 5 minuuttia ja 15 sekuntia siitä kun “Irvine” on päättynyt. Piilobiisin pituus on noin 3½ minuuttia. Albumista painettiin lisäksi erityinen japanilaisia faneja varten tehty versio, joka sisältää kolmisen minuuttia kestävän bonuskappaleen “Fading”.

Kelly Clarkson julkaisi uransa järjestyksessä kolmannen pitkäsoiton edellisen vuoden kesäkuussa kotimaassaan ja lukuisissa Euroopan Unionin maissa, kuten Saksassa, Irlannissa, Italiassa ja Alankomaissa. Suomessa kotimaiset fanit ostivat “My December” -kiekko niin ahkerasti, että sitä myytiin jopa kultaa. Albumi sijoittui korkeimmillaan Suomen albumilistan sijalle n:o 19. Clarkson paljasti ensimmäisen kerran tuoreimman kiekkonsa nimen kirjoittamassaan päiväkirjamerkinnässä, mikä ilmestyi hänen faniklubinsa nettisivuille noin tasan vuoden päivät sitten. Jokaisen biisin tekemiseen nainen on osallistunut ainakin pienessä määrin.

“My December” -albumin kappaleet:

 1. Never Again
 2. One Minute
 3. Hole
 4. Sober
 5. Don’t Waste Your Time
 6. Judas
 7. Haunted
 8. Be Still
 9. Maybe
 10. How I Feel
 11. Yeah
 12. Can I Have a Kiss
 13. Irvine
 14. Chivas (piiloraita)

Kelly Clarksonin “My December” on seuraaja neitosen vuoden 2004 puolella valmistamalle “Breakaway”-albumille. Levy sijoittui Yhdysvaltojen Billboard 200 -albumilistalla kolmannelle sijalle, eli levyi myytiin noin 250 00 yksikköä. Levylistalla artistin albumi hyllyi jopa 61 peräkkäistä viikkoa. Levy sai vuonna 2006 palkinnot Grammy-gaalassa, jossa se voitti sarjat “Paras Pop-laulettu Albumi”. Levyltä lohkaistu single, nimeltään “Since U Been Gone”, voitti samassa kilpailussa kategorian “Paras Naislaulajan Esiintyminen”. Kellyn esikoisalbumi, eli vuonna 2003 ulostunut “Thankful”, teki naisesta hyvin tunnetun ympäri maailmaa. Kyseinen albumi oli tarkoitus tuoda esiin suuren yleisön kuultavaksi jo marraskuussa 2002, mutta Clarksonin omasta pyynnöstä sitä lykättiin kuukausitolkulla useaan otteeseen.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot