Kendin "Heartbeat of the City" on Suomen ladatuin kappale.

 • Julkaistu 11.11.2008
 • Tagit:
 • Luettu 1818 kertaa

Kendi-nimisen musiikkiduon "Heartbeat Of The City" -singlen kansikuva. Kuvassa näkyy sinistä taustaa vasten mustavalkoisina karkeasti taustasta syvättyinä hahmoina mies ja nainen. Nainen oikealla. Hän pitää kättään kohtisuoraan ylöspäin ja katsoo alaspäin Latauslistan kärjessä

Kendin toinen singelohkaisu “Heartbeat of the City” on viihtynyt jo kaksi viikkoa putkeen Suomen virallisen latauslistan ykköspaikalla. Kappale on julkaistu ainoastaan digitaalisesti. Kuuntele “Heartbeat of the City” tästä.

Jaakko Salovaaarasta ja Yaviksesta koostuva Kendi julkaisi debyyttialbumin “Loudspeaker” keskiviikkona 1.10.

Kendin soundissa sekoittuvat vaikutteet laidasta laitaan. Teimme levyä vuoden ajan ja tekeminen oli todella vapauttavaa ja hauskaa, koska lähdimme liikkeelle siitä, että rajoitteita ei ole ja kokeilimme kaikkea joka inspiroi meitä. Taustalla kaikissa biiseissä kuitenkin vaikuttaa Jaakon vahva konemusiikki- ja minun rap-tausta, kertoo Yavis.

Kendin “Loudspeaker”-albumi tullaan julkaisemaan myös Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.

“Loudspeaker”-albumin kappaleet:

 1. Connected
 2. Heartbeat of the city
 3. Don´t look now
 4. Boogieman
 5. Highway
 6. Glow
 7. Run Out
 8. Second summer
 9. Final countdown
 10. Loudspeaker
 11. Connected (Squash 84 Edit)

Kendi on:

Kendi on tuoreilla tanssibiiteillä varustettu kaksikko. Kendi koostuu naisräp-artisti Yaviksesta ja tuottaja Jaakko Salovaarasta. Tämän tykin kaksikon yhteistyö sujuu mutkattomasti: Yavis vastaa kappaleiden sanoitus- ja räppäyspuolesta ja Jaakko Salovaara kappaleiden sävellyksistä ja tuottamisesta. Tällä tanssibiittiä ja räppiä yhdistävällä yhtyeellä ei ole musiikillisia rajoja.

Kendin omalaatuinen soundi on kahden hyvin erilaisen artistin löytämän yhteisen sävelen lopputulos., kertovat Yavis ja Salovaara.

Yavis on aikaisemmin julkaissut omaa materiaalia, vaikuttanut useammassa hiphop -kollektiivissa ja ollut mm. perustamassa suomalaisia naisräppäreitä promoavaa Femcees Finlandia. Jaakko Salovaara on menestynyt Emma-palkittu tuottaja, jonka tuotoksia ovat mm. Daruden “Sandstorm” ja Bomfunk MC`s “Freestyler” –biisit. Salovaara on myös maailmanlaajuisesti tunnettu DJ ja artisti.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot