Melissa Auf der Maurin "This Would Be Paradise" -EP julkaistaan keskiviikkona.

Melissa Auf der Maurin "This Would Be Paradise" -EP:n etukannessa punainen taustaväri, jonka päälle sijoitettu riimukirjoitusta ja mustalla värjätty ympyrä, jonka keskellä kaikenlaisia ihmisenluita. Julkaistaan 12.11.2008

Urbanited Music julkaisee Melissa Auf der Maurin kolme biisiä sisältävän EP:n keskiviikkona 12. marraskuuta. EP ilmestyy sekä digitaalisena että rajoitettuna vinyylipainoksena, jota on saatavilla kahdella eri kansiversiolla. EP sisältää Auf der Maurin tulevan kakkosalbumin “OOOM” ensimmäisen, ensin vain Pohjoismaissa julkaistun singlen “The Key”, sekä kaksi muuta kappaletta, joita ei albumilla tulla kuulemaan. EP on saatavilla vain Pohjoismaissa, ennakoiden Auf der Maurin eksklusiivista Pohjoismaiden minikiertuetta kuun lopussa.

“Out Of Our Minds” (OOOM) on mm. Hole- ja Smashing Pumpkins-yhtyeiden riveistä tunnetun Auf der Maurin toinen sooloprojekti, joka täysin artistin itsensä tuottama. Moniulotteinen projekti käsittää albumin lisäksi myös fantasiahenkisen lyhytelokuvan sekä sarjakuvakirjan. Kokonaisuudessaan OOOM saa ensi-iltansa keväällä 2009. Ennakkomaistiaisia Auf der Maurin projektista pääsee katsomaan ja kuulemaan myös OOOM-projektin nettisivuilta marraskuussa, osoitteissa www.xmadmx.com ja www.myspace.com/xmadmx.

Suomi pääsee singlen ja EP:n lisäksi ensimmäisten joukossa osalliseksi Melissa Auf der Maurin uusista visioista, kun odotettu Suomen keikka tapahtuu marraskuun 28. päivä osana eksklusiivista Pohjoismaiden minikiertuetta. Auf der Maur esiintyy tänä vuonna Suomen, Ruotsin ja Norjan lisäksi vain kotimaassaan Kanadassa.

Melissa Auf der Maur Suomessa:

  • Aika: Perjantaina 28.11.2008.
  • Tapahtumapaikka: Nosturi, Helsinki.
  • Pääsyliput 20 euroa. Lipunmyynti Tiketissä ja Lippupalvelussa.
  • Ikäraja: Ei ikärajaa, rajattu anniskelualue.
  • Muuta: Ovet avautuvat kello 21. Paikalla esiintyvät myös Kaisa Vala ja Lodger.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot