Kings Of Convenience julkaisee uuden albumin 7.10.

Kuvassa kaksi miestä, joista kummallakin lyhyt tummanruskea tukka. He seisovat vieretysten punaseinäistä rakennusta vastatusten. Rakennuksen kivijalka osittain siniseksi maalattu. Vasemmalla miehellä ruskea takki, oikeanpuoleisella valkoinen poplaritakki. Kuvassa Øye ja Bøe

Norjan Bergenistä kotoisin oleva indierock-duo Kings of Convenience (www.kingsofconvenience.com) julkaisee “Declaration of Dependence” -albumin 7.10. Kyseinen albumi on Erlend Øyen ja Eirik Glambek Bøen kolmas studioalbumi. “Declaration of Dependence” on tarina kahdesta ihmisestä, jotka elävät hyvin erilaista elämää, mutta ovat kuitenkin suunnattoman paljon vahvempia yhdessä kuin erikseen. Siinä mielessä albumi on kypsin mitä he ovat koskaan aikaisemmin tehneet sekä tähänastisista paljastavin ja koukuttavin.

Albumin nimi?, pohtii Erlend. Se kertoo ilmiselvästi minusta ja Eirikistä. Haluamme antaa sanalle riippuvuus paremman maineen. Itsenäisyys on ollut suosiossa jo satojen vuosien ajan, mutta riippuvaisuus toisesta ihmisestä on hyvä asia, toteaa Erlend.

Albumin ensimmäinen singlelohkaisu on “Boat Behind” -kappale. Biisejä bändin tuotannosta löytyy yhtyeen MySpace-sivuilta.

“Declaration of Dependence” -albumin kappaleet:

 1. 24–25
 2. Mrs Cold
 3. Me In You
 4. Boat Behind
 5. Rule My World
 6. My Ship Isn’t Pretty
 7. Renegade
 8. Power Of Not Knowing
 9. Peacetime Resistance
 10. Freedom And Its Owner
 11. Riot On An Empty Street
 12. Second To Numb
 13. Scars On Land

Kings Of Convenience aloittaa kiertueen 3.10 Ruotsista.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot