Poliisit jatkuu 5.10.2009.

 • Julkaistu 18.08.2009
 • Tagit: ,
 • Luettu 3916 kertaa

Jim-kanavalla supersuosituksi realitysarjaksi kohonnut Poliisit tulee saamaan lokakuun alussa jatkoa, sillä maanantaina 5. päivä lokakuuta alkaa aivan uusi virkavallan toimia ja tekemisiä seuraava tuotantokausi. Parhaimmillaan jopa 280 000 katsojaa kerännyt televisio-ohjelma on ollut vuoden 2009 keväällä suomalaisen yleisön katsotuimpien ohjelmien joukossa. Dokumentaarinen televisiosarja on Aito Media Oy:n tuottama — yritys tarjoaa uudella kaudlla peräti 40 uutta kiehtovaa jaksoa katsottavaksi. Lokakusuussa käynnistyvä tuotantokausi tarjoaa kahdeksasta uudesta kaupungista taltioituja kohtaamisia sinitakkien ja kansalaisten välillä.

Poliisit-televisiosarjan uudet 40 jaksoa on kuvattu eri puolilla Suomea. Taltiointeja on Tampereelta, Jyväskylästä, Lahdesta, Turusta, Espoosta, Vantaalta, Lappeenrannasta ja Helsingistä. Nelonen Median koostama tiedote paljastaa tarkemmin tulevista jaksoista alla näkyvää. Suluissa henkilön ikä.

 • Tampereella poliisin työtä seurataan jo ensimmäiseltä kaudelta tuttujen vanhempien konstaapelien Kari Palosen (36) ja Janne Rauman (30) silmin. Pirkanmaan poliisilaitoksella työskentelevät Palonen ja Rauma ovat kenttähommissa ja toimivat järjestyspoliiseina.
 • Keski-Suomen poliisilaitoksella Jyväskylässä mukana on niin ikään sarjan ensimmäiseltä tuotantokaudelta tuttu vanhempi rikoskonstaapeli Jonne Rinne (28). Parinaan Jonnella on nyt ylikonstaapeli Petri Hänninen. Partio toimii kenttä- ja hälytystehtävissä. Petri tekee työpaikallaan myös voimankäyttökouluttajan tehtäviä.
 • Lahdessa ollaan ylikonstaapeli Janne Kandenin (38), ja vanhemman konstaapeli Jarno Linnavirran (39), matkassa. Päijät-Hämeen poliisilaitoksella työskentelevä pari on kenttähommissa, jonka lisäksi Janne toimii myös hätäensiapukouluttajana.
 • Varsinais-Suomen poliisilaitoksella Turussa seurataan puolestaan vanhemman konstaapeli Marianne Hokkasen (27), sekä ylikonstaapeli Joonas Tikan (36), työtä. Pari toimii kenttä- ja hälytystehtävissä. Tämän lisäksi Joonas toimii poliisin ensiapukouluttajana paikallistasolla ja Marianne tuuraa ratsupoliisia muutaman kuukauden vuodessa.
 • Espoossa päästään seuraamaan vanhempien konstaapelien Sami Söderin (30) ja Hannu Väänäsen (35) työtä. Pari toimii Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksella järjestyspoliiseina. Espoon parin matkassa liikkuu ajoittain myös skootteripoliisi, joka hoitaa työtehtäviä poliisiskootterilla.
 • Vantaalla, Itä-Uudenmaan poliisilaitoksella ollaan koirapartion matkassa. Ylikonstaapeli Jarkko Turunen (42), ja vanhempi konstaapeli Jari Kuitunen (43) työskentelevät kenttä- ja hälytystehtävissä. Matkassa mukana ovat belgianpaimenkoira malinois Severi ja saksanpaimenkoira Allu.
 • Etelä-Karjalan poliisilaitoksella, osin Lappeenrannassa tutustutaan nuoremman konstaapeli Essi Suutarin (24) ja vanhemman konstaapeli Timo Härkösen (35) työhön. Virkapaikkana Timolla on Imatra, mutta hälytystehtävät voivat heittää poliisipartion aina Luumäeltä Parikkaalaan. Essi valmistuu poliisikoulusta maaliskuussa 2010 ja suorittaa parhaillaan kenttäjaksoa eli viimeistä harjoitteluosuutta. Timo toimi Essin ensimmäisen työharjoittelujakson ohjaajana.
 • Helsingissä ollaan liikkuvan poliisin matkassa. Ensimmäiseltä tuotantokaudelta tutun vanhemman konstaapeli Sari Nuolikosken (31) parina kulkee vanhempi konstaapeli Tomi Ruippo (35). Liikkuvan poliisin Helsingin yksikössä toimiva Tomi on myös moottoripyöräpoliisi.

Jaa Facebookissa

sonja kirjoitti 4397 päivää sitten, että:

sonja.vankila.sonja. kiinni

n:o

Petri kirjoitti 4397 päivää sitten, että:

Sonja.Vankila.Se.Hyvä.

n:o

Käyttöehdot