KISS Helsinkiin — loppuunmyyty alle 7 minuutissa!

 • Julkaistu 26.02.2008
 • Tagit:
 • Luettu 2829 kertaa

Yhdysvaltalainen hard rock -legenda KISS tulee Suomeen toukokuun 28. päivä, jolloin se aikoo esiintyä helsinkiläisen Hartwall-areenan tiloissa. Bändin keikalle varatut 13 000 lippua on myyty loppuun vain seitsemän minuutin sisällä siitä kun ne laskettiin ennakkomyyntiin tämän päivän aamulla. Bändi on jälleen tehnyt historiaa. Myös lukuisia muita yhtyeen live-esiintymisiä on myyty loppuun ennätysajassa, sillä Prahassa 6. kesäkuuta vietettävä KISS-kokemus sekä Tukholmassa 30. toukokuuta järjestettävä esiintyminen on myyty ennakkopilettien osalta täysin loppuun. Tukholmassa yhtye esiintyy 30 000 hengelle. Siellä liput vietiin käsistä 25 minuutissa. Myös Norjan Oslossa, jossa bändi esiintyy Valhallin lavalla, on myyty ääriään myöten täyteen.

Edellisen kerran KISS-yhtye kävi esiintymässä täällä Suomessa, Pohjolan perukoilla, vuonna 1999, jolloin se esiintyi 26. helmikuuta Helsingin Hartwall-areenan lavalla. Areenalle mahtuu konserttia varten jopa 12 000-15 000 henkeä. Paikalla on vuosien varrella esiintynyt muitakin rokkimaailman suuria nimiä, kuten Ozzy Osbourne, Rammstein, Judas Priest, Evanescence, AC/DC, Korn, Guns’N‘Roses ja kotimainen raskasta rokkia soittava Apulanta.

Bändin tuorein studioalbumi on kymmenen vuotta vanha “Psycho Circus”. Kiekko äänitettiin tammi-huhtikuussa 1998 ja julkaistiin Mercury-levymerkin kautta 22. syyskuuta samana vuonna. Albumista painettiin jenkkiversion lisäksi Brasiliaa, Eurooppaa ja Japania varten erikoispainos, jonka mukana tulee bonus-CD. Eurooppalainen erikoisversio julkaistiin samoihin aikoihin kun orkesteri oli kiertueelle. Levy on painettu hologrammimaisiin jewelcase-kuoriin ja sen etukanteen on asetettu tarra.

“Psycho Circus” -albumin kappaleet:

 1. Psycho Circus
 2. Within
 3. I Pledge Allegience To The State Of Rock & Roll
 4. Into The Void
 5. We Are One
 6. You Wanted The Best
 7. Raise Your Glasses
 8. I Finally Found My Way
 9. Dreamin’
 10. Journey Of 1,000 Years

KISS on:

 • Gene Simmons (laulu ja basso)
 • Paul Stanley (laulu, kitara)
 • Eric Singer (rummut)
 • Tommy Thayer (kitara)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot