Etusivu: Tiina

Tiina

Kiva olla kännissä!

  • Julkaistu 28.08.2008
  • Tagit:
  • Luettu 8643 kertaa

Juu, tuli vaan mieleen (näin pikkulauantaina), kuinka mukavaa on olla kännissä — useimmiten. Parhaita reissuja on sellaset, joita ei oo paljoo suunniteltu. Eli spontaanisti liikkeelle. Mulla on kyllä kavereita aika laajassa skaalassa, mutta hauskinta on yleensä silloin, kun ottaa mukaan ne pari sydänystävää örveltämään.

Yksi parhaista frendeistä on luonnonkaunis, hento ja omistaa maailman valloittavimman nauruäänen. Jännä vaan, miten alkoholi muuttaa ihmisen oikeaa luonnetta (joskus enemmän ja joskus vähemmän). Tämäkin tyttönen on normaalisti todella hyvin käyttäytyvä ja ei aiheuta suurta hämminkiä — ainakaan huonossa mielessä. Mutta bisseä ku naukkailee, siitä usein tulee esiin sellanen kunnon bilehile/miestennielijä. Mikä on mun mielestä ihan hauskaa, ei tää typy ikinä pulaan jätä ;).

Yks taas on sellanen söde punapää (lue: rämäpää), semmonen rokkityttö. Se ei kyl kauheesti muutu kännissä mikskään, se on varmasti selvinki päin valmis tekemään lähes kaikkea mitä kuoseissaki. Tän tytön kans ei kyl tuu tylsää :).

Sitten viimesenä, muttei suinkaan vähäisimpänä: mun blondi. Pitkä ja nätti, superblondi. Tyttö tykkää saada ihmiset nauramaan esittämällä hiukka tyhmempää mitä oikeasti onkaan, fiksu se oikeesti on. Ollaan sen kanssa aika samanlaisia luonteeltamme, ja monet kyllä yhdistää heti sisaruksiks. Tästä mimmistä tulee kans kunnon bilehile, viinaa nauttiessaan saattaa olla hieman agressiivinenki, mut ei mitään vakavaa.

Kuoseis on iha kiva olla, mut kohtuus kaikessa (blaablaa). Ei liikaa saa juoda, voi tulla paha olo. Mutta kuka sanoo mikä on liikaa? :) “Krapula tulee kyllä, mutta minä määrään päivän.”

Jaa Facebookissa

angelicen kirjoitti 5205 päivää sitten, että:

ja tää liikuttaa meitä koska..?

n:o

halvat lennot kirjoitti 4931 päivää sitten, että:

noh jos on kiva olla kännissä nii eii muuta ku juomaan :)

n:o

Käyttöehdot