Etusivu: Tiina

Tiina

Likaiset ihmiset

  • Julkaistu 15.07.2008
  • Tagit:
  • Luettu 8641 kertaa

Nyt on ihan pakko kirjoittaa aiheesta, joka on rassannut mun mieltä jo varmaan 12-vuotiaasta saakka. Miltein joka aamu, kun reissaan julkisilla töihin, törmään vähintään yhteen spurguun / muuten vaan pahalle haisevaan tyyppiin. Siis mikä siinä on, ettei nämä henkilöt voi käydä suihkussa ja pestä vaatteita niinkuin me muutkin? Joo, on ihan ymmärrettävää jos joskus tulee jatkoilta ja ei ihan parhaimmassa kunnossa, mutta henkilöt joista puhun, on selkeästi niitä jokapäiväisiä hajuhaittoja.

Minä kuitenkin maksan joka ikisestä dösämatkastani, ja ei tunnu kauheen mieltäylentävältä istua puolisen tuntia jonkun perushygieniasta tietämättömän vieressä.

Yleensä olen näissä tapauksissa vaihtanut paikkaa dösän toiseen päähän, mutta vielä jonain aamuna on pokkaa sanoa ihan suoraan.

Tuolla jossain aiemmin tilitin, et jokainen dallaa tyylillään, mut joku raja sentää. Pitäs vähä yrittää miettiä kanssamatkustajia, tarpeeks saastunu paikka tää on jo muutenki ;).

Muistan kelailleeni jo joskus kuudennella luokalla parinkin skidin kotioloja. Meinaan vaan, että jäbillä oli lähestulkoon aina likaiset vaatteet — leegojen pesusta puhumattakaan.

Jos asuisin vielä kotona, mutsi varmaan vinkkais aamulla, että muista pestä hampaat, vaikka onhan tässä jo ikää jonku verran kertynyt…

Mutta joo, eihän asiat lähe minnekkään etenemään, ennen ku niistä puhutaan. Eli niiku jo aiemmin sanoin, jonain päivänä on pokkaa sanoa suoraan heebolle, että nyt suihkuun.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot