Kotimaisen bändin laulaja tatuoitti ihoonsa yllättävät idolinsa

ABBA-tatuointi Tommi Salmelaisen kyljessä. Mustavalkoisessa tatuoinnissa ABBA-yhtyeen jäsenten kasvokuvat.

Kotimaisen Wankers of the Zoo Crew:n vokalisti Tommi Salmelainen on hakkauttanut ihoonsa legendaaristen Agnetha Fältskogin, Anni-Frid Lyngstadin, Benny Anderssonin ja Björn Ulvaeusin kasvokuvat. Progressiivista rockia soittavan WOTZC:n laulajalta tempaisu oli vähintäänkin yllättävä, kun kyseiset neljä ruotsalaista muodostivat kuitenkin yhden 1970-luvun menestyneimmän pop-bändin ABBA:n.

Kipu kuvaa nakuteltaessa oli paikoitellen sietämätöntä, mutta käsittääkseni niin on osalle ihmisistä Abban kuuntelukin. Kyseinen orkesteri on kuitenkin yksinkertaisesti maailman paras ja ihmisten ajoittainen ymmärryksen puute myös minun bändiäni kohtaan hämmentää, kommentoi Salmelainen tuoreeltaan.

Ryhmäkuva Wankers of the Zoo Crew -bändin kokoonpanosta portailla istumassa.
Kuvassa Wankers of the Zoo Crew.

Kakkoslevyn kimpussa touhuava Wankers of the Zoo Crew on jo kuitenkin näemmä ymmärretty oikein muun muassa Finnish Metal Expon taannoisessa yleisöäänestyksessä, Radio RockStarba -kilpailussa ja brittiläisen radiokanavan Vuoden kansainvälinen tulokas -äänestyksessä. Lisätietoja bändin suunnitelmista ja kuulumisista löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.wotzc.com.

Jaa Facebookissa

feissari kirjoitti 4376 päivää sitten, että:

Ainakin parempi kuva kuin Eternal Ink Tattoossa tehty.

n:o

Käyttöehdot