Kuumimmat kotimaiset nimet Twinkkareille

Promokuva vaaleahiuksisesta Chisusta, jolla valkoiset vaatteet ja valkoinen rätti kädessään. Kuvassa Chisu

Tämän hetken kovimmat suomalaiset artistit ovat Chisu, PMMP ja Jukka Poika bändeineen, jotka ovat viime viikkoina hallinneet myös Suomen virallisen albumilistan kärkipäätä. Tapahtumista viimeksi Oulun Rotuaari Piknik ilmoitti, että kyseisten tähtinimien keikat on myyty ennakkoon loppuun. Ei kuitenkaan hätää, sillä pohjoisessa Tornion Twin City -festivaaleilla heidät kaikki nähdään.

Ennakkolippuja on vielä hyvin saatavissa. Perjantain ja lauantain lippuja myydään 13.7. asti kymmenen euroa huokeammalla eli 30 €/ilta, jonka jälkeen vain portilta. Lisäksi tällä kertaa on syytä olla hyvissä ajoin paikalla, sillä hyvätkin artistit ovat suhteellisen varhain lavalla, esimerkiksi Chisun showtime on perjantaina jo klo 21.30, Jorma Sankala järjestäjien puolelta huomauttaa.

Jukka Poika & Sound Explosion Band esiintyy torstaina 19.7. tuhannen hengen jättiteltassa ja 25 euron pakettiin sisältyy myös seitsemän huippukoomikon Stand Up Finlandia -show.

Chisu ja PMMP nähdään taas perjantaina 20.7., jolloin nämä Suomen kovimmat Emma-rohmut ottavat mittaa sanan säilällä lyövistä miehistä Petri Nygårdista ja Palefacestä. Paikallisväriä iltaan tuo Meri-Lapin ikioma Grooving High Allstars.

Unohtaa ei sovi myöskään lauantaita 21.7., jolloin Tornio rokkaa tosi rankasti Michael Monroen ja Sladen (UK) tahtiin. Illan Finnhits-panoksesta huolehtivat Frederik ja Lipsaset.

Tarkempi festivaali-info löytyy osoitteesta www.twincityfestivals.com.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot