Etusivu: Tiina

Tiina

Kuuminta HOTtia — tai sit ei!

  • Julkaistu 09.06.2008
  • Tagit:
  • Luettu 8835 kertaa

Aloin tässä kelailemaan kaikkea sitä, mikä on in ja mikä out. Tuntuu siltä, että nykyään jos oot kokoa 38, oot jo lihava (siis mähän en oo ton kokonen). Toihan on ihan naurettavaa!

Jengi sanoo, et miehet tykkää, kun on vähän mistä ottaa kiinni. Silti tuol kadul näkee päivä päivältä enemmän anorektisen laihoja kukkakeppejä. Siis jos on luonnostaan tosi laiha, ni sillehän ei voi mitään, elikkä se on ihan jees. Mutta ku näyttää siltä, että frenditki kuihtuu käsiin! Siitä johtuen yritänki viedä niitä aina McDonald’sille, ettei ihan näänny :)..

Joo en tiiä kuka sai aikaan sen, et on kaunista jos kylkiluut paistaa. Tai voihan olla jonku mielestä, mut et kaikkien!? Pitäs varmaan itekki miettiä vähän elämänarvoja, ku tullu oltuu viimeset 3 vuotta laihiksella..

Se tosta laihuudesta. Enemmänki mietityttää tää homo&lesbo-huuma. Tossa viime viikolla, ku kävelin yhen yläasteen ohi, kuulin ku muutama likka keskusteli siitä outoudesta, ku heidän luokalla pari tytsyä ei ollu bi-seksuaalisia. Kelatkaas tota! Mullahan ei siis oo mitään seksuaalivähemmistöjä (Marco Bjurström on ihana!!) vastaan, kaikki dallaa tyylillään. Uskaltakaa hei olla mitä oikeesti ootte, se on loppupeleis kuitenki se ainoo oikee tapa mennä eteenpäi ;).

Mut jos aletaan miettimää niitä hyviä juttuja, jotka on in, ni pakko sanoo, et tykkään ihan sikana siitä, et miehetkii on alkanu panostaa ulkonäköönsä huomattavasti enemmän ku muutama vuos sitte. Esim. tuolla Helsingin rautatieasemalla (stadilaisten kesken steissillä) näkee tosi paljon trenditietosia komistuksia. Se pätee kaikissa genreissä. Rokkarit, fruittarit, hopparit ja kaikki on alkanu panostaa ulkonäköönsä. Gooteilla nyt on ainaki mun mielestä ollu aina se oma juttu tiedossa.

Kiva nähä, että enää pelkästään me naiset, ei olla niitä jotka pynttäytyy ennen ulosmenoo.

Ja ehkä parasta täs tämänpäivän in-jutuissa, on suvaitsevaisuus. Enää sua tuskin kiusataan (ainakaa nii paljoo ku ennen) sen takii, et oot jäbä joka meikkaa tai et oot ulkomaalanen tai mikä tahansa.

Vaikka mä tykkäänki tilittää aika paljon kaikesta mistä en vältsysti nii paljo diggaile, mä kuitenki hyväksyn tosi paljo asioita. Eli en lähe huutelee sun perääs, jos oot mun mielestä liian laiha tai jotai muuta minkä pointtia en oikee tajuu :).

Jaa Facebookissa

Pete kirjoitti 5858 päivää sitten, että:

Olen kyllä ihan samaa mieltä siinä, että nykyään tuo laihuuden ihannointi on aika ylilyövää. Muoti nyt on vaan sitä mitä on, mutta harmi kun pikkulapsillekin jo opetetaan esim. niiden Bratz-nukkehahmojen kautta pukeutumaan paljastavasti ja meikkaamaan jne. Kertoo tämän yhteiskunnan rapautuneisuudesta ja rappiosta jos jo 10-vuotiaat pikkuflikat pistävät pakkelit poskille ja haahuilevat kadulla stringit korvilla.

n:o

yks_tyyppi_named_lost kirjoitti 5826 päivää sitten, että:

kyllä tuo nykynuorten (liiallisen) laihuuden tavoittelu ällöttää minuakin, samaa mieltä peten kans; harmillista että näkee yheksän vuotiaita “muodikkaissa” lantiofarkuissa heittämässä eväitä roskiin kun “ei olekkaan nälkä” ja kun “siinä on liikaa kaloreita”, mutta in the end omapa on tyyppien asia jos haluavat luurangoiksi muuttua. Homomania on alkanut todellakin riistäytyä käsistä, mutta onhan asiassa se hyvä puolikin että suvaitsevuus on noussut :) nii ja kyl on kivaa kun jätkätkin on alkaneet kattoo itseään vähän peilistä, kunha ei sekään riistäydy käsistä (kuten esim. south parkin yhdessä jaksossa XD)

n:o

Käyttöehdot