Kylähullut kuvasi videon.

 • Julkaistu 15.10.2007
 • Tagit:
 • Luettu 2154 kertaa

Kolme miestä poseeraa ryhmäkuvassa. Vasemmalla Alexi Laiho. Jokaisella heistä punaista huulipunaa huulillaan, osalla myös poskipunaa. Laitimmaisilla pitkät hiukset, keskimmäisellä irokeesi. Perustettu Tampereella

Punk-projekti Kylähullut (www.kylahullut.com), jonka joukoissa toimii Children Of Bodomin keulahahmo Alexi Laiho, kertoo kuvanneensa musiikkivideon kappaleestaan “Kieli hanurissa”. Kyseinen kappale kuullaan yhtyteen uudella albumilla, minkä nimeksi ryhmä antoi herkästi “Peräaukko Sivistyksessä”. Musiikkivideo kuvattiin viime viikonloppuna rumpali-basisti Tonmi Lillmanin avustuksella. Kyseinen heppu tunnetaan myös Ajattaran joukoista. Hän on aikaisemmin soittanut myös Sinergyssa.

Kylähullut tulee julkaisemaan uuden studioalbuminsa marraskuussa kotimaisen Kråklund Recordsin kautta. Kiekko sisältää tusinan verran biisejä. Levyllä kuullaan kappaleen “Kieli hanurissa” lisäksi mm. sellaisia värssyjä kuin “Hiltonin Pariisi”, “Heta Hyttisen taskuparkki” ja “Tillin tallin tasapää!”

“Peräaukko Sivistyksessä” -albumin kappaleet:

 1. Intro. Pillu.
 2. Kieli hanurissa
 3. Kameratutkat, suoriksi mutkat
 4. Lävistetyn laulu
 5. Kourallinen turhia (Big Brother)
 6. AOR
 7. Torakat
 8. Mä heitän sut pihalle!
 9. Tillin tallin tasapää!
 10. Heta Hyttisen taskuparkki
 11. Hiltonin Pariisi
 12. Kyllä saa Vanhastakin panettaa

Kylähullut on:

 • Alexi Laiho (kitara ja laulu)
 • Vesku Jokinen (laulu)
 • Tonmi Lillman (rummut ja basso)

Jaa Facebookissa

markku jylkkä kirjoitti 5611 päivää sitten, että:

kiihottavaa katsella

n:o

Petri kirjoitti 5579 päivää sitten, että:

Usko tai älä, mutta sen ei ihan 100%:n varmuudella ole tarkoitus olla kiihottavaa. Päinvastoin, uskon tämänkin graafisen aineiston kyseisessä musiikkivideossa altistavan katsojansa ennemminkin pakonomaiseen oksenteluun ym. oireisiin.

n:o

Käyttöehdot