Naruto: Clash of Ninja Revolution.

  • Julkaistu 16.10.2007
  • Tagit:
  • Luettu 1154 kertaa

Tuorein Naruto: Clash of Ninja -sarjan videopeli, nimeltään Naruto: Clash of Ninja Revolution, tullaan julkaisemaan 23. päivä kuluvaa kuukautta. Kyseessä on ensimmäinen CoN-peli joka julkaistaan Nintendon Wii-pelikonsolille englanninkielisenä versiona. Kyseessä on näillä näkymin ainoastaan Pohjois-Amerikassa ilmestyvä peli. Se sisältää ainakin 21 pelattavaa hahamoa. Pelitalon edustaja on lausunut asian tiimoilta, että tässä pelissä ei välttämättä kuitenkaan tavata ihan kaikkia hahmoja, jotka esiintyvät Naruto-sarjassa. Peli käyttää konehuoneensa puolella samaa moottoria kuin Gekitou Ninja Taisen Ex.

Kyseinen peli tunnetaan Japanissa nimellä Naruto: Gekitou Ninja Taisen. Peliä voidaan ohjata Wii:n erityisellä kauko-ohjaimella (Nunchuk), jonka avulla voidaan tehdä perushyökkäysten lisäksi hieman vaativampiakin liikkeitä. Clash of Ninja Revolution tuo esiin uutta herkkua, sillä siinä on aivan uudenlaisia hyökkäysanimaatioita. Peli on yhteensopiva myös perinteisen johdollisen ohjaimen ja GameCube-ohjaimen kanssa. Pelissä on yhdeksän erilaista pelimoodia, kuten esimerkiksi Story Mode, Single Player ja Multiplayer. Peliähän voi tahkota samanaikaisesti jopa neljä eri pelaajaa.

Peli perustuu suosittuun VIZ Media:n animesarjaan Shonen Jump Naruto, jota lähetetään jenkkilän suunnalla Cartoon Network -kanavalla.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot