Laura Vanamolta "Se tunne" -single.

Televisiossa esitetyn Idols-laulukilpailun kautta suomalaiselle yleisölle tutuksi tullut Laura Vanamo julkaisee ensimmäisen annoksen omaa musiikkiaan 25. päivä maaliskuuta tuomalla levykauppoihin “Se tunne” -singlen. Levyn julkaisee levy-yhtiö Poko Rekords. Levymerkki tullee julkaisemaan myöhemmin 18-vuotiaalta Vanamolta albumillisenkin verran musiikkimateriaalia. Ensimmäinen single on Vanamon tulkinta japanilaisen Kusumi Koharun hittikappalesta “Koi Kana”. Laura Vanamo, joka on kuvataidelukiossa 2. vuosiluokalla oleva nuori nainen, kirjoitti tekemäänsä coveriin suomenkieliset sanat ja antoi kappaleelle suomenkielisen nimen. Vantaalla asuva Vanamo edustaa musiikillisesti japanilaishenkistä pop-musiikkia, joka ei kuitenkaan vedonnut Idols-tuomariston makuhermoihin naisen jäätyä kilpailussa kauas kirkkaimmalta sijalta.

Pop Rekordsin julkaisema “Se tunne” -single on saanut vierelleen myös musiikkivideon. Vantaalaisnaisen ensimmäinen musiikkivideo on katsottavissa alapuolelta. Levy-yhtiö luonnehtii allakin näkyvää kappaletta ihanaksi japsirallatukseksi.

Laura Vanamo on Idolsin jälkeen osallistunut Europehouse.fi:n televisiomainokseen.

Laulaja kertoo kuuntelevansa innokkaasti japanilaista musiikkia ja harrastavansa cosplay-leikkejä. Naisen aikaisempaan musiikkimakuun sisältyivät mm. J-rockin kärkinimet, kuten Dir en grey, Moi dix Mois ja Miyavi sekä Gackt. Nykyään Vanamo fanittaa erityisesti naislaulajilla tähditettyjä yhtyeitä, kuten tyttöbändi Morning Musumea, jota hän on kuunnellut kolmisen vuotta.

Jaa Facebookissa

Jeah kirjoitti 4685 päivää sitten, että:

VOI JEESUS! Olen nähnyt kaiken tämän nähtyääni. enkä pidä näkemästäni. haluan unohtaaaa. anna Laura takaisin 3,28 minuuttia elämästäni!

n:o

Voi LOL kirjoitti 4662 päivää sitten, että:

Että voi olla vammanen! Ja vielä oli sanonu idolsissa että “Mä en kuuntele semmosta DIR EN GREYTÄ,vaan enemmän sellasta missä pikkutytöt pomppii ja on silleen jeah” tai jotain sinne suuntaan….

n:o

Petri kirjoitti 4661 päivää sitten, että:

Kieltämättä aika karmiva videoleike, mutta tuskinpa tästä “muusikosta” juuri mitään tämän tempauksen jälkeen kuullaan, ellei hän sitten ryhdy oikeasti opettelemaan laulamista ja musiikin tekemistä.

n:o

Käyttöehdot