Soulcage: "Soul for Sale".

"Soul for Sale" -albumin etukannessa suuri metalliputki, jonka seinämät täynnä vahvistuksia. Kuvan alaosassa Soulcagen logo metallipintaisin kirjaimin kirjoitettuna. Metalliputken päässä lukee S-kirjain, joka muistuttaa hieman $-merkkiä. Kansikuva: Jani Saajanaho

Helsinkiläinen Soulcage (www.soulcage.info) tulee julkaisemaan uransa järjestyksessä toisen albumin, jonka nimeksi bändi risti “Soul for Sale”, täällä Suomessa huhtikuun 8. päivä. Kiekon maassamme julkaisee Hellas Records ja sen jakelusta vasta Supersounds. Kiekko ilmestyy Saksanmaalla, sekä Itävallassa ja Sveitsissä, toukokuun 6. päivä — Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä levyn jakelu on SPV:n harteilla. Pääkaupunkilaisbändin “Soul for Sale” -albumi on seuraaja debyyttialbumille, joka sekin edustaa raskaanpuoleista rock-musiikkia, kuten uusikin täylaidallinen Soulcagea. Uuden albumin tuottajana toimi Janne Oinas.

Soulcage julkaisi uudelta albumiltaan musiikkivideon biisistä “My Canvas, My Skin”. Video julkaistiin Suosikki.tv:n syövereissä keskiviikkona 11. maaliskuuta. Videon ohjasi ja käsikirjoitti Tuomas Parviainen. Sen kuvaus on Joonas Pulkkasen käsialaa.

Soulcagen kokoonpanoon kuuluvat miehet seisovat tiiviissä rivissä suuren putkimaisen tehdasrakennuksen edustalla. Miehistön jäsenet pukeutuneet paljastaviin mustiin vaatteisiin. Keskimmäisellä miehellä pari metriä kettinkiä kaulakorunaan.

“Soul for Sale” -albumin kappaleet:

 1. Flaming Flowers (Send in The Clowns)
 2. I See
 3. My Canvas, My Skin
 4. Ride On
 5. Until You Find Me
 6. Satellite Children
 7. Bleeding
 8. Origin
 9. Stranger in You
 10. You Get So Alone
 11. MIA

Soulcage esiintyy:

 • 12. huhtikuuta 2009: Dante’s Highlight (Helsinki)
 • 16. huhtikuuta 2009: Vastavirta-klubi (Tampere)
 • 1. toukokuuta 2009: Bar 15 (Seinäjoki)
 • 8. toukokuuta 2009: Donington (Porvoo)
 • 23. toukokuuta 2009: Gloria (Helsinki)

Soulcage on:

 • Aleksi Parviainen (laulu)
 • Teppo Parviainen (kitara)
 • Markus Hellas (kosketinsoittimet)
 • Jari Ilomäki (basso)
 • Ville Siuruainen (rummut)

Soulcagen kokoonpanoon kuuluva laulaja Aleksi on tehnyt töitä Suomessakin kultaa myyneen Northern Kings -lauluyhtyeen sovittajana ja raskaan musiikin kaartissa lauluopettajana. Hän on myös taustalaulajana Stratovariuksen uudella albumilla, kuten myös Kiuas-nimisen hevibändin albumilla. Soulcagessa rumputulta tarjoava Ville vastaa patteristosta myös Dingossa ja Blakessa. Basisti Jakke Ilomäki lurittelee soitintaan Kim Heroldin keikkajäsenenä.

Helsinkiläisbändin musiikillisiksi vaikuttajiksi Soulcage listaa Faith No Moren, Type O Negativem, Queensrÿchen, Paradise Lostin, Devin Townsendin, Journeyn, Whitesnaken, Peter Gabrielin, Rushin ja sellaisen artistin kuin Timbaland.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot