Little Dragon: "Machine Dreams".

"Machine Dreams" -albumin kannessa vaaleanruskea pohjaväri, jonka päälle sijoitettu runsaasti hyvin värikkäitä hahmoja, muotoja, kukkia, koristeita, muotoja ja viivoja. Kuvan alaosassa mustan pilven sisällä haalealla värillä lukee Little Dragon ja sen all Julkaistaan 17.8.2009

Ruotsalaisen electropop-bändin, Little Dragonin (www.little-dragon.se), uusin studioalbumi on nimeltään “Machine Dreams”. Se on tämän göteborgilaisbändin levytysuralla jo toinen pitkäsoitto. Albumi on naislaulajan tähdittämä ja yllätyksellinen teos, jonka annista päästään nauttimaan elokuun 17. päivästä lähtien, jolloin se julkaistaan Peacefrog Recordsin kautta. “Machine Dreams” on yhtyeen kaksi vuotta sitten esiin tuoman “Little Dragon” -nimisen debyytin jatko-osa. Musiikillisesti uutukainen on huima edistysaskel verrattuna esikoisalbumiin, mutta tälläkin tekeleellä kaikki tutut Little Dragonin käyttämät elementit ovat kuultavissa. Yhtyeen mukaan uusi kiekko on elektronisempi kuin “Little Dragon”. Uuden albumin nimeksi valittu sanayhdistelmä on yhtyeen mukaan varsin kuvaava nimitys tälle pitkäsoitolle, koska bändi haluaa muistuttaa kuuntelijoilleen ihmisten nykyaikana olevan yhä enemmän tekemisissä mekaanisten koneiden ja laitteiden kanssa. Teknologian kehittyessä vuorovaikutus koneiden ja ihmisten välillä tulee kasvamaan.

Yhtye on hakenut albuminsa tyyliin vaikutteita ainakin sellaisilta bändeiltä ja artisteilta kuin Depeche Modelta, LCD Soundsystemiltä ja James Holdenilta sekä itse Princeltä.

“Machine Dreams” -albumin kappaleet:

 1. A New
 2. Looking Glass
 3. My Step
 4. Feather
 5. Thunder Love
 6. Never Never
 7. Runabout
 8. Swimming
 9. Blinking Pigs
 10. Come Home
 11. Fortune

Vuonna 2007 julkaistu esikoisalbumi “Little Dragon” tuotiin levykauppoihin saman levy-yhtiön kautta kuin uusikin kiekko. Esikoinen julkaistiin 3.7.2007 ja siitä prässättiin saman vuoden elokuussa erikoisversio varustettuna bonuskappaleella “Fortune”. Bonusbiisi sisältyy Japanissa julkaistuun erikoisversioon ja senpä vuoksi bonusviisukin on laulettu japaniksi.

Little Dragon on:

 • ukimi Nagano (laulu ja lyömäsoitin)
 • Håkan Wirenstrand (laulu ja kosketinsoittimet)
 • Fredrik Wallin (laulu ja basso)
 • Erik Bodin (laulu ja rummut)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot