Martti "Huuhaa" Innasen "Vasemman puntin salaisuus" -sarja CD-aikaan!

Martti "Huuhaa" Innasen kokoelman "Vasemman puntin salaisuus" -kokoelman etukannessa musta pohjaväri ja keskellä kaksi nukkea, jotka pitävät toisiaan kädestä kiinni ja joilla on puvut yllään. Vasemmanpuoleinen puku on vaaleanharmaa ja oikeanpuoleinen on m Julkaistaan 20.1.2010

Martti “Huuhaa” Innanen esitti vuonna 1993 Radiomafiassa Josper Knutaksen toimittamassa Komisario Korttelin -sarjassa kaksitoistaosaisen jatkokertomuksen “Vasemman puntin salaisuus”. Kertomus sai osakseen suuren suosion ja aina sen esittämisestä lähtien Innanen-fanit ovat epätoivoisesti yrittäneet saada ohjelmasta uusintaesityksiä, äänityskopioita Yleisradiosta sekä vaihdelleet keskenään kasettikopioita sarjan niistä pätkistä, jotka ovat onnistuneet talteen saamaan.

Nyt seuraa erinomaisen tärkeää tietoa Innas-faneille. Pitkä odotus on palkittu ja Rocket Records julkaisee 20. tammikuuta tämän jo legendaariseksi muodostuneen kuunnelmasarjan tupla-CD:nä. Alkuperäismateriaalin täydennykseksi kokoelmalle on äänitetty Josper Knutaksen uudet välispiikkaukset. Kuten asiaan tietenkin kuuluu, levyltä löytyy myös radiosarjan tunnusmusiikkina kuultu “The Stripper” sekä loppumusiikkina kuultu Innasen esittämä “Miesten tango”.

Julkaisun kansilehdykästä löytyy toimittaja Josper Knutaksen kirjoittamat saatesanat. Kokoelman on koostanut Jarmo Jylhä, joka on tehnyt hedelmällistä yhteistyötä Innasen kanssa jo kolmenkymmenen vuoden ajan.

“Vasemman puntin salaisuus” jatkaa Rocket Recordsin Innanen-julkaisuja. Viime keväänä päivänvalon näki tuplakokoelma “Himalajan panttilainaamon iltasoitto”, joka sisälsi tekijän 1980-luvun levytyksiä sekä 1980-2000-lukujen kuunnelmia. Lisätietoja Rocket Recordsin julkaisuista löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.rocket-records.com.

“Vasemman puntin salaisuus” -CD #1:n jaksot:

 1. Moderni rakkauskertomus
 2. Lilla Olle ja Börje
 3. Neuvosto-onanisti
 4. Tulikuumat pakoputket
 5. Maalaishomo
 6. Miesten tango

“Vasemman puntin salaisuus” -CD #1:n jaksot:

 1. Kakkahätä ei ole mikään naurun asia
 2. Kultainen pakoputki
 3. Kohtaus kaupassa
 4. Turhan seisottaja
 5. Stefan-eno
 6. Häät
 7. Ihana hääyö
 8. Miesten tango

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot