Somalta uusi albumi.

 • Julkaistu 07.01.2010
 • Tagit:
 • Luettu 1934 kertaa

Soman albumin "Mä en usko Jeesukseen" etukannessa näkyy maalaus parrakkaasta pitkähiuksisesta hiipparista, joka pitää käsiään edessä ja nostaa toisen käden sormia. Kuvan oikeassa yläkulmassa valkoisella värillä lukee suurella fonttikoolla Soma ja sen alla Julkaistiin 25.12.2009

Soma juhlistaa 10-vuotista uraansa neljännen albumin muodossa. “Mä en usko Jeesukseen” syntyi 25.12., jouluaamuna. Vuosien varrella tutuiksi tulleet tyylilajiseikkailut ovat johtaneet tällä kertaa niin juurevamman rockmusiikin, kuin suoraviivaisen, tarinakeskeisemmän tekstikirjoittamisen äärelle. Valtaosa albumin lyriikoista syntyikin vasta laulukopissa, nauhan jo pyöriessä. Osansa tilityksestä saavat ainakin tekopyhät, pikkurikolliset, selän takana juoruilijat ja kännipuheluiden soittajat.

Vesa Aleksin ja Heikki Paasosen ympärille kasvanut yhtyekollektiivi on laajentunut kiivaasti, uusimmalla albumilla vierailijoiden määrä on jo lähes kaksikymmentä. Laaja kiertue tulossa maalis-toukokuussa. Näytteitä uudelta levyltä kuultavissa MySpace-sivuilla osoitteessa www.myspace.com/somansivut.

“Mä en usko Jeesukseen” -albumin kappaleet:

 1. Mä en usko Jeesukseen
 2. Pahat kielet
 3. Soitan vain öisin
 4. Tuli, kulje kanssani
 5. Ilta huvipuistossa
 6. Melkein tanssitaan
 7. Lainsuojaton
 8. Autiomaa
 9. Tämän kaupungin lapset
 10. En tahdo elää toisten elämää

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot