MarysCeek: "My Own Enemy".

 • Julkaistu 04.01.2008
 • Tagit:
 • Luettu 1172 kertaa

Nelipäisen Maryscreek-bändin miehet seisovat rivissä harmahtavaa seinää vasten. Heistä kolmella vasemmanpuoleisella mustat vaatteet, mutta oikean laidan miehellä lyhythihainen armeijanvirheä paita ja kalju pää. Rokkia Ruotsista

Ruotsalainen perinteistä hard rockia soittava MarysCreek (www.maryscreek.com) uutisoi astuneensa hiljattain studion syövereihin äänittelemään uutta albumiaan, josta kehittyy seuraaja bändin debyyttiopukselle. Uusi kiekko on tarkoitus tuoda ihmisten ilmoille kuluvan vuoden keväällä — viimeistään loppukeväällä. Levyn nimi on “My Own Enemy”.

Yhtyeen debyyttialbumi, “Some Kind Of Hate”, julkaistiin vuoden 2007 maaliskuussa MTM Musicin toimesta. Kiekon tuottajana toimi bändin jäsenet omatoimisesti, mutta sen miksasi itse Fredrik Nordström, joka on tehnyt samanlaisia hommia tunnettujen metallibändien kanssa. Nordströmin meriitteihin kuuluu muun muassa Opethin, In Flamesin ja Arch Enemyn musiikin hiominen.

Yhtyeen esikoisalbumi äänitettiin Crimelabissa, mutta levyn rumpukuviot taltioitiin GuJa-studioiden tiloissa. Lisäksi vokalistin ääniraidat purkitettiin heinä-elokuussa 2006 Hellhole Studioilla. Kiekon kansivalokuvan ja layoutin loi Errol Tanriverdi ja kansitaiteen toteutti Oliver Bennett.

“My Down Enemy” -albumin kappaleet:

Huom. Biisit eivät ole lopullisessa järjestyksessä.

 1. Feel The Panic
 2. In The Shadows Of Reality
 3. So Afraid (To Live)
 4. Scared
 5. Feel Me
 6. Ritual Of The Fools
 7. Hypnotized
 8. My Own Enemy
 9. Point Of View
 10. Everybody Knows
 11. The Devil In You
 12. With You I Die
 13. Tomorrow

MarysCreek on:

 • Mats (laulu)
 • Jonas (kitara)
 • Stefan (rummut)
 • Robban (basso)

Bändi perustettiin vuoden 2004 alkuvaiheilla laulaja Mats Nilssonin toimesta. Mies halusi tuohon aikaan tuoda esiin sellaisen rytmiryhmän, joka kääntäisi katseita niin julkaisuillaan kuin live-esiintymisilläänkin. Matsin seuraksi lyöttäytyi ensin rumpali Stefan Halldin, jonka hän oli jo aikaisemmin tuntenut varhaisempien bändiviritelmien kautta. Tässä välissä kaksikko pyrki värväämään kelvollisen basistin ja kitaristin, mutta se osoittautui odottamattoman hankalaksi yritykseksi, sillä vakituista “miesmassaa” ei ollut tarjolla. Mats ja Stefan keskittyivätkin uusien biisien kirjoittamiseen ja niiden äänittämiseen demojulkaisuille. Elokuussa 2005 MarysCreekin kolmanneksi vakijäseneksi ilmestyi basisti Robert “Robban” Möller, jota yhtye luonnehtii dynaamiseksi ja vaaleapartaiseksi muusikoksi Ruotsin pohjoisista osista. Nyt yhtye pääsi tositoimiin. Se äänitti uuden demon, jolla kuullaan mm. kappaleet “Dying for a new day” sekä “I can feel it”.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot