Britney Spearsin lakimiehet hylkäävät.

Jenkkipoppari Britney Spears (www.britneyspears.com kokee odottamattomia pulmia kun hänen lakimiehensä tuntuvat olevan hylkäämässä hänet kesken oikeusprosessin. Spears nujakoi lakimiestensä välityksellä entistä aviopuolisoon, Kevin Federlinea, vastaan, mutta nyt tilanne on muuttumassa. Lakifirma, joka Spearsia edustaa, jätti eilen keskiviikkona oikeusistuimelle pyynnön erota toimestaan ja jättäytyä edustamasta Britney Spearsia. Poppiprisenssan lakimiehet kokevat heidän välillään tapahtuneen vakavanlaatuinen kommunikaatiokatkos, jonka vuoksi naisen edustaminen on lakimieslegioonan mukaan tullut aivan täysin & ihan mahdottomaksi savotaksi.

Britney Spears ja Kevin Federline ovat vääntäneet kättä muutamia kuukausia vanhasta poikalapsestaan, 2-vuotiaasta Sean Prestonista sekä 1-vuotiaasta Jayden Jamesista. Tällä hetkellä lasten huoltajuus on tilapäisesti annettu Federlinelle, mutta Britneyllä on rajoitetut tapaamisoikeudet kuhunkin lapsokaiseensa. Nainen menetti lastensa huoltajuuden sen jälkeen kun hän oli turhaan uhmannut oikeuden päätöksiä. Pariskunta meni naimisiin vuoden 2004 lokakuussa ja viimeistelivät eroprosessinsa vuoden 2007 heinäkuussa.

Spearsin pikkusiskokin on raskaana ja hän aikoo tämänhetkisten tietojen mukaan kasvattaa lapsen ilman isän avustusta. Viihdeuutinen.net kertoi joulukuun viime hetkillä, että Britney Spearsin vanhemmat ovat huolestuneita heidän nuorimman tyttärensä ottavan isosiskostaan huonoa mallia. Britneyn pikkusisko on teini-ikäinen, vasta 16-vuotias, ja odottaa lasta.

Britney taas jatkaa myös toisen lakitaiston käymistä Kalifornian suunnalla, jossa hän haluaa oikeuden tunnustavan hänen olevan vakituinen kalifornialaisasukas, voidakseen pitää hallussaan osavaltion ajokortin. Nainen on tällä hetkellä vaarassa saada vuoden kestävän ehdonalaistuomion jos hänet bongataan ajamasta autoa ilman kelvollista ajolupaa.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot