Maylene and the Sons of Disaster: "III".

Maylene and the Sons of Disasterin albumin "III" etukannessa näkyy valokuva vanhasta puutalosta, joka on keskellä korpea tien päässä. Talon päälle läntätty vaaleanruskealla värillä yhtyeen nimi koristeellisin kaunokirjoituskirjaimin. Julkaistaan 7.7.2009

Yhdysvaltalaisen hard rock -yhtyeen, joka on valinnut nimekseen niinkin ytimekkään kuin Maylene and the Sons of Disaster, tulee julkaisemaan upouuden albuminsa Ferret Musicin kautta heinäkuussa 2009. Albumi on nimeltään “III”. Se on järjestyksessä kolmas yhtyeen luoma studioalbumi. Opus on seuraaja vuonna 2007 ilmestyneelle “II”-albumille, joka sekin julkaistiin fanikunnan ulottuville Ferret Musicin joukkojen toimesta. Uudella kiekolla kuultava kappale “Just A Shock” on kuunneltavissa ilman maksua pelimannien virallisilla MySpace-sivuilla. Alabamalainen rokkiryhmä aloitti hiljattain kiertueensa kotimaassaan Yhdysvalloissa yhdessä aisaparinsa Clutchin kanssa.

III”-albumin kappaleet:

 1. Waiting On My Deathbed
 2. Settling Scores By Burning Bridges
 3. Just A Shock
 4. Last Train Coming
 5. Step Up (I’m On It)
 6. Listen Close
 7. The Old Iron Hills
 8. No Good Son
 9. Harvest Moon Changing
 10. Oh Lonely Grave
 11. The End Is Here… The End Is Beautiful

III” on seuraaja kaksi vuotta sitten ilmestyneelle Maylene and the Sons of Disasterin albumille “II”. Edellinen albumi on konseptiteos, joka keskittyy osittain luontoon ja osittain tositapahtumien pohjalta luotuihin tarinoihin, jotka pyörivät erityisesti 1920-luvun gangsterihahmo Ma Barkerin ympärillä.

Maylene and the Sons of Disaster on:

 • Dallas Taylor (laulu)
 • Chad Huff (kitara)
 • Kelly Scott Nunn (kitara)
 • Roman Haviland (basso ja taustalaulu)
 • Matt Clark (rummut)

Rytmiryhmä on toiminut Alabaman Birmingamista käsin jo viitisen vuotta. Yhtye perustettiin vuonna 2004. Ensimmäisen kiertueensa ryhmä soitti vain vuosi bändin perustamisen jälkeen. Sen jälkeen orkesteri sai levytyssopimuksen Mono Vs Stereolta ja debyyttialbumi “Maylene and the Sons of Disaster” julkaistiin.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot