Seize: "Constant Fight".

 • Julkaistu 11.05.2009
 • Tagit:
 • Luettu 1381 kertaa

Seizen albumin "Constant Fight" etukansi on sininen. Siinä on maalauksia tai piirroksia suurista pilvenpiirtäjistä sinistä taivasta vasen. Vasemmassa yläkulmassa lukee yhtyeen nimi ja sen alla albumin nimi. Julkaistaan 6.6.2009

Iso-Britanniasta käsin toimiva musiikkiryhmä Seize (www.seize-music.com) työsti tätä studioalbumiaan peräti 60 kuukauden ajan. Albumi on nimeltään “Constant Fight”. Se on kauan odotettu seuraaja briljantille pitkäsoitolle “The Other Side of Your Mind”. Lontoolaisyhtyeen uusin albumi tarjoaa iSandin, Rosien ja Stevenin luomia electro house -tyylisiä biisiä, joissa on vahvasti esillä perinteisiä brittipopin elementtejä. “Constant Fight” -albumin kappaleita sävyttää iSandin tyyni lauluääni, joka on melkoisen uniikkia kuultavaa. Koko koreuden kruunaa ensiluokkainen tuotantojälki. Seizen tuotantoa voi kuunnella yhtyeen virallisten MySpace-sivujen musiikkisoittimesta.

Seizen uusin albumi tullaan julkaisemaan belgialaisen elektronisen musiikin esille tuomiseen erikoistuneen Alfa Matrixin kautta 6. kesäkuuta 2009.

“Constant Fight” -albumin kappaleet:

 1. Am I Just Like You?
 2. Wishful Thinking
 3. One Second Hallucination
 4. Craving for More
 5. Who’s Your Teacher?
 6. Travelling
 7. If Tomorrow Never Comes
 8. Is There Another Way
 9. Troubled Mind
 10. Virtual Love
 11. Fight for Your Constant Sun
 12. Sick in the Head

Seize tulee esiintymään kotikaupungissaan Lontoossa 29. päivä kuluvaa kuukautta. Keikka koetaan intiimin Water Ratsin lavalla. Rytmiryhmä esiintyi yleisön edessä viime kerran huhtikuun puolella, jolloin orkesteri esiintyi Camdenissa järjestetyn Elektrofestin lavalla. Kyseinen keikka oli ensimmäinen Seizen live-esiintyminen yli 18 kuukauteen. Keikka oli myös ensimmäinen, jossa soittivat rumpali Michel ja kitaristi Elie. Esiintymisen yhteydessä bändi tarjosi faneilleen biisejä myös kesäkuussa ilmestyvältä pitkäsoitoltaan.

Seize on:

 • Sandrine Gouriou (laulu ja biisien kirjoittaminen)
 • Steven Young (ohjelmointi ja live-esiintymisissä kosketinsoittimet)
 • Rosie Harris (basso ja kosketinsoittimet)
 • Elie Scerri (live-esiintymisissä kitarat)
 • Michel Radermaker (live-esiintymisissä rummut)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot