Melissa Auf Der Maur Suomeen — vain neljä ekslusiivista keikkaa Euroopassa!

Melissa Auf Der Maur valmistautuu julkaisemaan keväällä 2009 toisen sooloalbuminsa, transmedia-produktion “Out Of Our Minds” (OOOM). Suomi pääsee osalliseksi Auf Der Maurin visioista ensimmäisten joukossa maailmassa, kun Auf Der Maur saapuu keikalle Helsingin Nosturiin marraskuun 28. päivänä. Helsingin lisäksi Auf Der Maur vierailee bändeineen vain Norjassa, Ruotsissa ja Hollannissa, sekä soittaa yhden keikan kotikaupungissaan Montrealissa. Pohjoismaat pääsevät kuulemaan musiikkia Aur Der Maurin tulevalta albumilta paitsi keikan myös singlen muodossa ennen muuta maailmaa.

Tämä on intiimiä ja erikoista. Jotain spesiaalia vain teille, paljon ennen kuin muu maailma näkee yhtään mitään! Olen kuolla innosta päästessäni tekemään rock-keikkoja, ja jotkut parhaista keikoistani ovat olleet nimenomaan Pohjoismaissa, joten tämä tuntui oikealta, Auf Der Maur kertoo.

Konsertti on osa “Urbanited Live!” -sarjaa. Liput konserttiin tulevat myyntiin keskiviikkona lokakuun 1.päivä.

Melissa Auf Der Maar Nosturissa:

  • Perjantaina 28. marraskuuta
  • Ovet avautuvat kello 21
  • Pääsyliput 20 euroa
  • Ei ikärajaa / rajattu anniskelu
  • Esiintymässä myös: Kaisa Vala ja Lodger
  • Ennakkomyynti Tiketissä ja Lippupalvelussa 1.10. alkaen

“Out Of Our Minds” on Auf Der Maurin toinen sooloprojekti, joka täysin artistin itsensä tuottama. Moniulotteinen projekti käsittää albumin lisäksi myös fantasiahenkisen lyhytelokuvan sekä sarjakuvakirjan. Kokonaisuudessaan projekti kokee ensi-iltansa keväällä 2009. Ennakkomaistiaisia Auf Der Maurin projektista pääsee katsomaan ja kuulemaan myös OOOM-projektin nettisivuilta marraskuussa, osoitteissa www.xmadmx.com ja www.myspace.com/xmadmx.

Montrealissa syntynyt Melissa Auf Der Maur kasvoi taiteiden ja musiikin parissa, ja on tullut tunnetuksi 90-luvulla Hole-yhtyeen riveissä basistina sekä biisintekijänä ja 2000-luvulla Smashing Pumpkinsin riveistä. Vuonna 2004 julkaistiin “Auf Der Maur”, hänen ensimmäinen sooloalbuminsa, joka vei lahjakkaan taiteilijan kiertueille Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin yli vuodeksi. Albumilla kuultiin vierailijoita mm. Queens Of The Stone Agesta, Smashing Pumpkinsista ja A Perfect Circlestä. Näitä artisteja kuullaan myös tulevalla albumilla, mukaanlukien Glen Danzig, Ryan Adams ja Rufus Wainwright. Myös valokuvaajana mainetta niittänyt Auf Der Maur on esitellyt kuviaan mm. Harper´s Bazaar- ja Spin-lehdissä sekä näyttelyissä New Yorkissa, Montrealissa ja Tokiossa.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot