Miesten ja naisten vaatteet netistä edullisesti

Seuraavassa esitellään muutamia sellaisia nettikauppoja, joiden tuotevalikoimaan sisältyvät trendikkäät vaatteet ja asusteet hyvällä hinta–laatusuhteella. Esiteltävät kaupat ovat sellaisia, jotka noudattavat Suomen kuluttajansuojalakia ja tarjoavat siten nettiostosten tekemiseen turvaa, koska vaatteet ja asusteet voi tilata kotiin ja palauttaa ne tietyn aikaraamin sisällä jos ne eivät jostain syysstä ole kelvollisia.

Netissä tukevan jalansijan saanut H&M osoitteessa www.hm.com, eli kansanomaisemmin “Henkkamaukka”, on ottanut asiakseen uudistaa valikoimaansa alituiseen. Nettikauppa kulkee muodin aallonharjalla ja tarjoaa sen johdosta tyypillisesti tämän hetken trendikkäimmät tuotteet. Valikoimaan kuuluu miesten vaatteiden lisäksi runsaasti naisten ja lasten muotia ja myös jonkin verran kodintarvikkeita. Maksutapoja on monia — yleisimmät luottokortit hyväksytään ja myös kuukausitili on käytössä. Lisää ostamisesta H&M:stä kerrotaan Miehen tilaus H&M:stä -blogimerkinnässä.

Zalando.fi on varsin nuori, mutta televisiostakin tuttu, nettikauppa uskomattoman kattavalla tuotevalikoimalla tähditettynä. Esimerkiksi Zalandon huima valikoima miesten vaatteita sisältää yli 23 000 tuotetta. Monet tuotteista ovat tarjouksessa ja tarjoustuotteiden repertuaari päivittyy tiheään. Zalandon mukaan he ovat pyrkineet kokoamaan nettikauppaansa huimaavan valikoiman aina viimeisten trendien mukaisia vaatteita, joista miesten on helppo valita mieleisensä tuotteet.

Mango on pääkaupunkiseudulla ja myös eräillä muilla Suomen paikkakunnilla toimiva muotikauppa. Kivijalkaliikkeiden lisäksi Mango pitää nettikauppaa, ja sen erikoisuuteen kuuluu ilmaisten stailausvinkkien tarjoaminen. Mangon nettikauppa sijaitsee osoitteessa www.mango.com.

Kattavan valikoiman omaava Zaran verkkokauppa osoitteessa www.zara.com sisältää hyvännäköisten asukokonaisuuksien muassa tyyli-ideoita, joiden selkeät tuotekuvat näyttävät miltä tuotteet näyttävät kun ne ovat “oikean” ihmisen käytössä. Me Miehet -blogi on julkaissut aiheeseen liittyvän kirjoituksen Zara Man Edition Collection.

Miss Selfridgen eurooppalainen nettishoppi on englanninkielinen. Nettikaupan tekniikka kuitenkin mahdollistaa tuotteiden hintatietojen tarkastelemisen euroina ja tuotteiden tilaaminen Suomeen onnistuu siinä missä ulkomaillekin. Nettikauppa on kuitenkin englanniksi, ainakin toistaiseksi, joten täysin kieliummikkona voi joutua selaamaan useita sivuja ennen kuin etsittävät vaatteet löytyvät. Miss Selfridgen nettikauppa sijaitsee osoitteessa www.euro.missselfridge.com.

Jaa Facebookissa

Vaatekauppoja kirjoitti 3967 päivää sitten, että:

Hienoa. Myös lista kiinalaisista verkkokaupoista olisi kiva?

n:o

Vaateliike kirjoitti 3925 päivää sitten, että:

Kiinalaisia tuotteita saa helposti suomalaisista outleteista!

n:o

Petri kirjoitti 3924 päivää sitten, että:

No joo, niinhän niitä saa. ;-)

n:o

Sanna kirjoitti 3752 päivää sitten, että:

Mielestäni Zalando on paras nettikauppa. Sen lisäksi että homma on toiminut hyvin, niin tykkään Zalandon valikoimasta ja tyylistä eniten muihin verkkokauppoihin verrattuna. Ja niinkuin mainitsi, sillä on tarjolla hyviä alennuksia jatkuvasti. Itse olen tsekannut tarjoukset ja alekoodit http://www.alennuskoodi.fm/tarjoukset/zalando/ Löytyy sellaisia tarjouksia, joita ei välttämättä löydy suoraan Zalandon etusivulta.

n:o

Käyttöehdot