Morrissey joutui sairaalaan lyyhistyttyään keikalla.

  • Julkaistu 27.10.2009
  • Tagit:
  • Luettu 1333 kertaa

The Smiths -yhtyeen keulahahmona uransa musiikkimaailmassa luonut Steven Patrick Morrissey, eli Morrissey, pääsi eilen sairaalasta ulos omin jaloin vajottuaan päivää ennen polvilleen yleisön edessä. Muusikko luhistui keikalla kesken konsertin hengitysvaivojen vuoksi. Mies ehti soittaa Iso-Britannian Swindonissa sijaitsevan Oasis Leisuren lavalla vain kappaleen “This Charming Man” ennen kuin vaivat veivät häneltä jalat alta. Morrisseyn keikalla ääniteknisiä asioita operoineet taustajoukot kiidättivät kivuliaan pelimannin ambulanssiin, josta hänet vietiin läheisen Great Western Hospitalin hoiviin.

Jo aikaisemmin kuluvan vuoden varrella Morrissey joutui pakon sanelemana perumaan lukuisia live-esiintymisiä kotimaassaan vedoten kurkun alueen sairauteen. Hän joutui myös Norjassa käymään sairaalassa, tosin sen takia kun joku paikallinen fani päätti heittää lasipullon Morrisseytä kohti.

Toukokuussa 1959 syntynyt Morrissey oli esiintymässä lauantaina 24. päivä yleisölle Swindonissa. Hän esiintyi välittömästi lämmittelijänä toimineen Doll and the Kicksin jälkeen ja ehti laulaa kappaleen “This Charming Man” ennen kuin mies vajosi polvilleen ja siitä lattialle tajuttomana. Sairaalan puhemies kertoi viikonloppuna, että Morrissey vietiin välittömästi lääkintätiimin valvonnassa tehohoitoon. Lauantaiselle keikalle saapunut fani kertoo, että Morrissey vaikutti keikan alussa yskivän ja köhivän. Sen jälkeen hän näytti hoipertelevan ja “This Charming Man” -kappaleen viimeisen nuotin jälkeen hän putosi polvilleen. Alunperin fani arveli muusikon kompastuneen johonkin kaapeliin tai muuhun esteeseen, mutta sen jälkeen kaksi apumiestä rynni lavalle auttamaan ja fanikin ymmärsi jotain olevan pahasti pielessä.

Yleisö vajosi Morrisseyn lankeemuksen päätteeksi sanattomaan tilaan. Sen jälkeen Morrisseyn taustabändin jäsenet poistuivat esiintymislavalta yksi kerrallaan ja keikkapaikan valot sammutettiin. Kymmenen minuuttia kestäneen hämmennystilan päätteeksi yksi bändin jäsenistä saapui lavalle kertomaan väliaikatietoja. Kului vielä puolisen tuntia, kunnes yleisölle todettiin heidän saavan rahat takaisin maksamistaan pääsylipuista sen takia kun illan pääesiintyjä ei yksinkertaisesit kykene esiintymään johtuen vakavasta sairaudesta. Morrissey päästettiin sairaalasta ulos sunnuntaina.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot