Motörhead: "Motörizer".

 • Julkaistu 26.06.2008
 • Tagit:
 • Luettu 1770 kertaa

Maailmankuulu raskasta rokkia mättävä Motörhead (www.imotorhead.com) tiedottaa tulevansa julkaisemaan uusimman studioalbuminsa, jonka nimeksi yhtye risti “Motörizer”, täällä Euroopan alueella 1. päivä syyskuusa. Kiekko leviää jo aikaisemmin Yhdysvaltoihin 26. elokuuta ja saman kuukauden 29. päivä myös Saksaan asti. Albumin julkaisusta vastaa SPV Records. Levy on seuraaja Motörheadin vuonna 2006 esiin tuomalle “Kiss of Death” -opukselle. Uuden kiekkonsa yhtye äänitti rumpuraitojen osalta Foo Fightersin keulahahmon ja entisen Nirvana-bändin rumpali Dave Grohlin omistamassa Studio 606:ssa. Studio sijaitsee Kalifornian mailla. “Motörizer”-kiekon tuottajan virkaan yhtye värväsi Cameron Webbin jälleen kerran. Sama mieshän hoiti tuottajan tointa myös “Kiss of Death” -kiekon ja vuoden 2004 aikana nauhoitetun “Inferno”-albumin aikana.

Pari vuotta sitten tähän todellisuuteen levinnyt “Kiss of Death” kipusi useissa eri maissa albumilistoille asti. Ruotsissa levy oli korkeimmillaan sijalla n:o 13, Norjassa 9., Saksassa 4. ja Itävallassa 20. sijalla. Albuminsa yhtye nauhoitti losangelesilaisen Paramount Studioiden syövereissä. “Kiss of Death” -albumilla vierailee legendaarisen Poison-yhtyeen kitaristi C.C. Deville, mutta levylle värvättiin aikoinaan bassotaituriksi lisäksi Alice In Chainsin basisti Mike Inez.

“Motörizer”-albumin kappaleet:

 1. (Teach You How To) Sing The Blues
 2. Time Is Right
 3. Heroes
 4. Runaround Man
 5. English Rose
 6. Rock Out
 7. 1000 Names
 8. When The Eagle Screams
 9. Don’t Die Ashamed
 10. Back On The Chain
 11. Buried Alive

Motörheadin keulahahmo Lemmy Kilmisteristä julkaistaan ensi vuonna dokumenttielokuva, jonka alustava työnimi on yksinkertaisesti “Lemmy”. Se esittelee bändin nokkamiehen elämää bändissä ja tarjoaa myös jonkin verran ulkomusiikillisia paljastuksia. Rainaa sen luojat hehkuttavat sellaiseksi, joka tarjoaa kattavimman annoksen Lemmy Kilmisterin elämästä kuin mikään muu samasta aiheesta tehty kyhäelmä. Tarjolla tulee olemaan haastatteluita myös Motörheadin nykyisistä ja entisistä jäsenistä, sekä myös bändiä fanittavista tahoista. Dokumenttielokuvan ohjaaja-tuottajavaljakko on Greg Olliver ja Wes Orshoski.

Motörhead on:

 • Lemmy
 • Phil Campbell
 • Mikkey Dee

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot