Tagipilvi: motörhead

Crucified Barbaran albumilla soittaa Motörheadin kitaristi.

Crucified Barbaran "'Til Death Do Us Party" -albumin etukannessa näkyy valokuva tyttöbändin jäsenistä. Kuvassa neljä naista, joista kolme ovat blondeja ja keskimmäinen mustahiuksinen, jolla musta stetsoni päässään. Kuvan alaosassa bändin logo. Oikeassa yl Albumin kansitaide

Tukholmalainen hard rockia soittava tyttöbändi Crucified Barbara (www.crucifiedbarbara.com) sai maaniteltua uuden albuminsa soittolistalle vierailemaan Motörheadin kitaristi Phil Campbellin sekä laulaja Mats Levénin. Jälkimmäinen mies on tuttu hänen kytköksistään rytmiryhmiin Therion, KRux, Treat, At Vance, Abstrakt Algebra ja Yngwie Malmsteen. Molempien pelimannien soittotaitoja kuullaan Crucified Barbaran albumilla “‘Til Death Do Us Party”, joka julkaistaan täällä Skandinavian seudulla 11. päivä helmikuuta ensi vuonna. Muualla Euroopan alueella opus tullee ilmestymään helmikuun viimeisen viikon kuluessa.

Motörhead: "Motörizer".

Maailmankuulu raskasta rokkia mättävä Motörhead (www.imotorhead.com) tiedottaa tulevansa julkaisemaan uusimman studioalbuminsa, jonka nimeksi yhtye risti “Motörizer”, täällä Euroopan alueella 1. päivä syyskuusa. Kiekko leviää jo aikaisemmin Yhdysvaltoihin 26. elokuuta ja saman kuukauden 29. päivä myös Saksaan asti. Albumin julkaisusta vastaa SPV Records. Levy on seuraaja Motörheadin vuonna 2006 esiin tuomalle “Kiss of Death” -opukselle. Uuden kiekkonsa yhtye äänitti rumpuraitojen osalta Foo Fightersin keulahahmon ja entisen Nirvana-bändin rumpali Dave Grohlin omistamassa Studio 606:ssa. Studio sijaitsee Kalifornian mailla. “Motörizer”-kiekon tuottajan virkaan yhtye värväsi Cameron Webbin jälleen kerran. Sama mieshän hoiti tuottajan tointa myös “Kiss of Death” -kiekon ja vuoden 2004 aikana nauhoitetun “Inferno”-albumin aikana.

Motörhead/Alice Cooper Iso-Britanniassa — ei metallia paikalla.

Alice Cooper -artistin ylävartalo näkyy kellertävää sumua tai utua vasten. Miehellä valkoinen paita, joka on veressä ja mustat nahkahansikkaat käsissään. Hänellä puolipitkät hiukset ja mustat silmänympärykset. Kuvassa A. Cooper

Brittilehti The Birmingham Post uutisoi, etteivät Motörheadin ja Alice Cooperin fanit pääse nauttimaan yhtyeiden tulevasta keikasta Birminghamissa varustautuneina metallipitoisiin vetimin, ketjuihin, koruihin tai koristeisiin. Sekä Alice Cooperin että Motörheadin on tarkoitus konsertoida birminghamilaisen NEC Arenan tiloissa ensi kuussa. TBP uutisoi nettilehdessään, että tapahtuman järjestävä taho ei salli fanien kantavan tai tuovan konserttialueelle mitään “turvallisuusvaaraa” aiheuttavaa tavaraa. Vaarallisiksi esineiksi on listattu erikseen esimerkiksi piikkivöitä, suurikokoisia sormuksia, housuketjuja tai kaulapantoja. Toki tapahtumassa esiintyvät rokkarit voivat pukeutua periaatteessa miten vain haluavatkin.

Alice Cooper ja Motörhead kiertueelle Iso-Britanniaan.

Alice Cooper -artistin ylävartalo näkyy kellertävää sumua tai utua vasten. Miehellä valkoinen paita, joka on veressä ja mustat nahkahansikkaat käsissään. Hänellä puolipitkät hiukset ja mustat silmänympärykset. Syntynyt vuonna 1948

Ikääntynyt amerikkalainen Alice Cooper (www.alicecooper.com) aikoo lyöttäytyä yhteen Motörheadin ja Joan Jett and The Blackhearts -nimisen rytmiryhmän kanssa keikkaillakseen yhdessä Iso-Britanniassa. Bändien on tarkoitus marssia marraskuussa kymmeneen eri keikkapaikkaan, joihin lukeutuu mm. Lontoo ja Nottingham.

Alice Cooper tulee julkaisemaan ensi vuoden puolella uuden albumin, minkä nimi on “Along Came a Spider”. Kiekon julkaisuhetkeä on jouduttu lykkäämään, sillä Alice keikkailee ahkerasti maailmankiertueella “Psycho-Drama Tour”. Bändi lausui kesäkuun ensimmäisellä viikolla, että uusimman albumin biisit on pääosin kirjoitettu.

Hanoi Rocks tukee Motörheadia.

Viisi Hanoi Rocks -bändin miesjäsentä pukeutuneina naisellisiin asusteisiin. Osa heistä meikannut kasvonsa. Keskimmäisenä mies, jolla hihaton valkoinen paita ja jalassa mustat housut. Keskimmäisenä M. Monroe

Lähes legendaarinen suomalinen rockyhtye Hanoi Rocks (www.hanoirocks.com) uutisoi tukevansa Motörhead-nimistä rytmiryhmää sen tulevilla keikoilla täällä Suomessa. Bändi saapuu joulukuussa konsertoimaan Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun. Hanoi Rocksin miehet kommentoivat keikkasuunnitelmia paljastamalla Lemmyn ja Motörheadin olleen hyviä ystävyksiä keskenään jo 1980-luvun alusta lähtien. He ovat soitelleet aikaisemminkin yhteisiä keikkoja. HR kertoo odottavansa kuumeisesti yhteisiä live-esiintymisiä ja Motörheadin joukkojen kanssa touhuamista.

Käyttöehdot