Etusivu: Tiina

Tiina

Mun blogi on nyt täällä!

  • Julkaistu 20.04.2008
  • Tagit:
  • Luettu 10498 kertaa

Sain vihdoinkin avattua tämän nätin blogini, jossa kerron ainakin ensisijaisesti sellaisista asioista kuin oma elämäni ja muoti. Etenkin muotiasiat ovat sellaisia, joita seuraan hyvin paljon lähinnä lehtien, telkkarin ja muiden medioiden välityksellä. Tietysti paljon muotiasusteita ja -tyylejä rynnii vastaan täällä Suomen pääkaupunkiseudulla, etenkin Helsingin ydinkeskustan alueella on hyvin paljon nähtävää jo pelkästään ihmisvilskettä seuratessa. Koska en varmaan aina jaksa tilittää tapahtumista oman napani ympärillä, laitan ilmoille aina välillä sellaisia täytetekstejä, nimittäin sellaisia blogilastuja, joissa kurnutan vähän muistakin aiheista kuin vain muoti ja minä.

Bloggaaminen on aika yleistä nykyaikana. Enhän minä tällaista ole koskaan aikaisemmin lähtenyt kokeilemaan, mutta nyt kun tuli tarjous & tilaisuus täällä Viihdeuutinen.net–sivustolla julkaista omaa blogia, niin mikäpä ettei… Eihän se ota jos ei annakaan. Ja muita saman alan kuluneita fraaseja. :-) Minä tykkään kirjoittamisesta, tai aina välillä, joten oman nettipäiväkirjan pitäminen on varmasti ihan mukavaa puuhaa. Kovin suurta stressiähän tuskin tässä tulee otettua sen suhteen saanko mitään kirjoitettua joka päivä — tai edes joka viikkoa, kun olen liikenteessä sillä tavalla, että pistän turinoita ilmoille aina kun mieli tekee. Seuratkaa siis satunnaisen säännöllisesti.

Kommentteja otetaan vastaan, mutta hyvät ihmiset pitäkäähän mielessä se, että vaikka olenkin aika kokematon tyttö näissä blogiasioissa, niin varmasti (tai ainakin veikkaan niin!) että palveluntarjoajani saattaa poistaa hävyttömät ja kiusaavat kommentit! Osaan ottaa kriittistäkin palautetta vastaan, mutta turhaa riekkumista ei kannata kuitenkaan harrastaa (missään yhteydessä).

Jaa Facebookissa

Tämän artikkelin kommentointi on päättynyt.

Käyttöehdot