Etusivu: Tiina

Tiina

Tiina puhuu omiaan

  • Julkaistu 07.06.2008
  • Tagit:
  • Luettu 8506 kertaa

Hehheh. Piti laittaa noin hauska otsikko kun kerrankin tuli jotain “innovatiivista” sanaleikkiä mieleen. Niin siis nythän tämä blogimerkintä, tai kuten isoveljeni saattaisi sanoa (on nimittäin aika kova maestro näissä blogijutskissa), blogilastu, on pyhitetty vain ja ainoastaan minuun. Kerron vähän omista taustoistani ja siitä minkälainen tyttönen täältä puolen ruutua löytyy. Sanottakoon tässä ihan heti suoraan ja rehellisesti, että minä en varmastikaan tule teille armaat lukijani ihan jokaista hen.koh.t elämän asiaa paljastamaan julkisesti. Tarkoitus on blogilla höpöttää niistä tämän päivän kuumimmista muotiasioista, mutta myös ihan noista ihmissuhtesysteemeistä ja muista sellaisista mitä nyt ikinä parikymppisen mimmin valveaikaa täyttääkään.

Tiina on siis tällainen, eli:

  • Olen vähän hassu, hajamielinenkin, enkä aina ehkä muista tai jaksa kirjoitella blogeihin. Bloggaaminen ja nettipäiväkirjojen pitäminen on kaikin mahdollisin tavoin mulle ihan uppo-outoa sarkaa kynnettäväksi, mutta tykkään tutustua uusiin asioihin ja hankkia kokemuksia myös näistä digitaalisen puolen jutskista. Mitään neuleblogia en pistä pystyyn, kun hyvä jos osaan napin ommella. Tai eihän ompeleminen ja neulominen tietenkään sama asia ole, mutta lankaa ja neulaahan molemmissa käytetään. Neulominen, ompeleminen tai muut sellaiset marttajutut jätän suosiolla paremmilleni.
  • Asun täällä Suomi-neidon alapäässä. Asun vielä Helsingin seudulla, mutta enpäs kerrokaan ihan tarkalleen missä kaupunginosassa, saati sitten kadulla… Saatte joskus arvuutella kunhan pääsen bloggauksessa vauhtiin. Onhan tässä tarkoitus puhua myös näistä cityn seikkailuista tuonnempana, kunhan nyt ensin hoidetaan tämä esittelyjuttu pois alta.
  • Olen parikymppinen ja ihan blondi, mutta joskus harhaudun kampaajan kautta kotiin — letti on siis puolipitkä ja tällä hetkellä vaaleanvärinen, mutta niihin tullee muutoksia aina kun kyllästyn senhetkiseen stailiin.
  • Kirjoitin aikaisemmin jo vähän alustusta Tiina-blogista, joten käykäähän lukemassa sellanen blogimerkintä kuin Mun blogi on täällä!

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot