Music Against Drugs kiertää Suomea.

Music Against Drugs -tour on huumeiden vastainen tapahtumakiertue Suomessa, joka on suunnattu pääasiassa 10–17 -vuotiaille nuorille keväällä 2009. Tapahtuman järjestää musiikintuotanoyhtiö ACE Revolutions yhteistyössä YAD, eli Youth Against Drugs Ry:n, kanssa. Music Against Drugs -tourilla uskotaan idolien kannustavaan esimerkkiin ja asioiden käsittelyyn nuorten omalla kielellä. Esiintyjinä yhtyeet Tuhkalehto ja Pulu.

Ajatus kiertueesta syntyi, kun Tuhkalehto-yhtyeen laulaja Sampo-Ilmari Tuhkalehto ilmaisi mielenkiintonsa osallistua huumeiden vastaiselle kiertueelle ja paljastui, ettei sellaisia kukaan järjestä. ACE Revolutions otti yhteyttä YAD Ry:hyn ja ehdotti kiertueen perustamista. YAD Ry lähti mukaan yhteistyöhön ja näin syntyi Music Against Drugs -tour.

Music Against Drugsin tapahtumapaketti on luotu “avaimet käteen” –periaatteella, eli järjestävän tahon tarvitsee hommata vain tilat, järjestysmiehet, huvilupa ja tapahtuman vakuutukset; ACE Revolutions taas puolestaan hoitaa paikalle yhtyeet Tuhkalehto ja Pulu, juontajan, DJ:n, YAD Ry:n infopisteen henkilökunnalla, Nintendo Wii –pelipisteen, tapahtuman markkinointimateriaalin, johon kuuluu mm. kolmen aamunavauksen sarja CD:llä kaikille seudun ala- ja yläkouluille sekä tapahtumatekniikan sisältäen äänentoiston, valot ja tarvittaessa myös lavan.

Tapahtumasta oli tullut paljon kiinnostuneita yhteydenottoja jo ennen kuin tapahtuman viralliset nettisivut edes ehdittiin avata, joten jatkoa seuraa vielä syksyllä 2009. Uusia kiertuepaikkakuntia etsitään ja aikatauluja laaditaan juuri nyt.

Lisätietoja tapahtumasta:

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot