My First Bandin debyyttialbumi julkaistaan 11.2.2009.

My First Bandin "Broken Day" -singlen kansikuva. Kuvassa värikkäitä populaaritaidetsydeemejä, joiden seassa näkyy neljän mustiin pukeutuneen ihmishahmon siluetit kuvan oikeassa alakulmassa. Vasemmassa yläkulmassa bändin logo muhkein kirjaimin ja mustin ää Kuvassa singlen kansitaide

“Broken Day” ja aiemmin julkaistu “Little White Lies“ –kappale on esimakua My First Bandin debyyttialbumilta, joka julkaistaan helmikuun alussa. My First Band on tämän päivän pop-musiikkia, jossa on viitteitä rockista sekä 1980- ja 1990-lukujen henkeä päivitettynä 2000-luvulle. My First Bandin soundi onkin ehkä parhaimmillaan samanaikaisesti sekoitus kasarisyntetisaattorisoundia, rouheaa roots-kitaraa, tukevaa biittiä ja persoonallista laulua.

Bändin sanoituksista vastaa päätoiminen biisien tekijä, solisti Antti. Levyltä löytyvät sanoitukset kartoittavat elämästä jokaiselle tuttuja aiheita kuten parisuhteet ja aikuistuminen sekä lapsuuden maailman tutkiminen. Näiden lisäksi teksteistä löytyy myös pisteliäämpiä pohdintoja pop-musiikin kertakäyttöisyydestä sekä artistien ja julkisuuden ihannoimisesta. Vähän normaalista poikkeavaa kulmaa levyltä löytyy siis myös sanoitusten muodossa.

Uusi single “Broken Day”

“Broken Day” on My First Bandin debyyttilevyn toinen sinkkulohkaisu. Se esittelee bändin rokkaavan puolen vakavalla, kauniilla tavalla. “Broken Day” on yhdistelmä mieleenpainuvia 80-lukuhenkisiä melodioita, vaarallisen tiukkaa soittoa ja pysäyttävää tulkintaa. Sateisen värikkään ja melankolisen syksyn soundtrackiksi kappale on kuin omiaan. Kuuntele “Broken Day” -kappale täältä:

My First Band esiintyy Musiikki & Mediassa perjantaina 24.10.

My First Band esiintyy Musiikki & Median yhteydessä järjestettävässä Welldone Underground -tapahtumassa Tampereen YO-talolla perjantaina 24. päivä kello 23.00.

My First Band on:

  • Antti Koivula (laulu)
  • Heikki Puhakainen (koskettimet)
  • Juho Vehmanen (basso)
  • Heikki Kytölä (rummut)
  • Mikko Virta (kitara)

Jaa Facebookissa

Marjorie kirjoitti 5646 päivää sitten, että:

Täältä löytyy My First Bandin musiikkivideo kappaleeseen Why Do You Treat Me So Bad:

http://www.youtube.com/watch?v=lFj7mJF-jp4

n:o

Jani kirjoitti 5643 päivää sitten, että:

Joooooo! Tuo musiikkivideo onkin aika näppärästi toteutettu ja on mielestäni ihan sopivan pituinen (reippaat 3 minaa) tuota biisiä varten. Onkohan nuo muut saman albumin biisit samanlaisia hittejä kuin se Why Do You Treat Me vai mitä luulette, jääkö My First Band yhden hitin ihmeeksi?

n:o

Käyttöehdot