Tagipilvi: my first band

My First Bandin albumi ennakkokuuntelussa MySpacessa.

My First Bandin albumin "You Look So Bored" etukannessa lauma mustiin pukeutuneita muusikkoja, joiden kasvot puhkipalaneet valkoiseean taustaan. Taustalla värikkäitä sateenkaaren värejä. Yhtyeen logo vasemmassa yläkulmassa ja sen vieressä kaunokirjoitukse Julkaistaan 11.2.2009

My First Bandin 11.2. julkaistava debyyttialbumi on nyt ennakkokuuntelussa yhtyeen MySpace-sivuilla. Käy kuuntelemassa albumi osoitteeessa www.myspace.com/my1stband.

“Broken Day” ja aiemmin julkaistu “Little White Lies“ –kappaleet ovat antaneet esimakua My First Bandin debyyttialbumista, joka julkaistaan helmikuun alussa. My First Band on tämän päivän pop-musiikkia, jossa on viitteitä rockista sekä 80- ja 90-lukujen henkeä päivitettynä 2000-luvulle. My First Bandin soundi onkin ehkä parhaimmillaan samanaikaisesti sekoitus kasarisyntetisaattorisoundia, rouheaa roots-kitaraa, tukevaa biittiä ja persoonallista laulua.

Katso My First Bandin uusi musiikkivideo.

My First Bandin jäsenet seisovat valokuvassa turkoosinsinistä taustaa vasten samanvärisellä lattialla. Kuvassa nelisen ihmistä, joista osa soittaa lelukitaroita, -rumpuja ja -mikrofonia. Jäsenet ovat hoikkia miehiä. Albumi julkaistaan 11.2.2009

Katso My First Bandin 2Why Do You Treat Me So Bad” –kappaleeseen kuvattu musiikkivideo suoraan täältä. “Broken Day” ja aiemmin julkaistu “Little White Lies“ -kappaleet ovat antaneet esimakua My First Bandin debyyttialbumista, joka julkaistaan helmikuun alussa. My First Band on tämän päivän pop-musiikkia, jossa on viitteitä rockista sekä 80– ja 90-lukujen henkeä päivitettynä 2000-luvulle. My First Bandin soundi onkin ehkä parhaimmillaan samanaikaisesti sekoitus kasarisyntetisaattorisoundia, rouheaa roots-kitaraa, tukevaa biittiä ja persoonallista laulua.

My First Bandin debyyttialbumi julkaistaan 11.2.2009.

My First Bandin "Broken Day" -singlen kansikuva. Kuvassa värikkäitä populaaritaidetsydeemejä, joiden seassa näkyy neljän mustiin pukeutuneen ihmishahmon siluetit kuvan oikeassa alakulmassa. Vasemmassa yläkulmassa bändin logo muhkein kirjaimin ja mustin ää Debyytti helmikuussa 2009

“Broken Day” ja aiemmin julkaistu “Little White Lies” –kappaleet ovat antaneet esimakua My First Bandin debyyttialbumista, joka julkaistaan helmikuun alussa. My First Band on tämän päivän pop-musiikkia, jossa on viitteitä rockista sekä 80- ja 90-lukujen henkeä päivitettynä 2000-luvulle. My First Bandin soundi onkin ehkä parhaimmillaan samanaikaisesti sekoitus kasarisyntetisaattorisoundia, rouheaa roots-kitaraa, tukevaa biittiä ja persoonallista laulua.

My First Bandin debyyttialbumi julkaistaan 11.2.2009.

My First Bandin "Broken Day" -singlen kansikuva. Kuvassa värikkäitä populaaritaidetsydeemejä, joiden seassa näkyy neljän mustiin pukeutuneen ihmishahmon siluetit kuvan oikeassa alakulmassa. Vasemmassa yläkulmassa bändin logo muhkein kirjaimin ja mustin ää Kuvassa singlen kansitaide

“Broken Day” ja aiemmin julkaistu “Little White Lies“ –kappale on esimakua My First Bandin debyyttialbumilta, joka julkaistaan helmikuun alussa. My First Band on tämän päivän pop-musiikkia, jossa on viitteitä rockista sekä 1980- ja 1990-lukujen henkeä päivitettynä 2000-luvulle. My First Bandin soundi onkin ehkä parhaimmillaan samanaikaisesti sekoitus kasarisyntetisaattorisoundia, rouheaa roots-kitaraa, tukevaa biittiä ja persoonallista laulua.

Bändin sanoituksista vastaa päätoiminen biisien tekijä, solisti Antti. Levyltä löytyvät sanoitukset kartoittavat elämästä jokaiselle tuttuja aiheita kuten parisuhteet ja aikuistuminen sekä lapsuuden maailman tutkiminen. Näiden lisäksi teksteistä löytyy myös pisteliäämpiä pohdintoja pop-musiikin kertakäyttöisyydestä sekä artistien ja julkisuuden ihannoimisesta. Vähän normaalista poikkeavaa kulmaa levyltä löytyy siis myös sanoitusten muodossa.

My First Band: "Little White Lies".

Tyhjän uima-altaan pohjalla seisovat rokkarit, joita kuvassa viisi kappaletta. Kaikki soittavat muovisia leikkikitaroita, -rumpuja ja muita instrumentteja. Bändin jäsenet ovat miehiä. Yhtyeen nimi on My First Band. Powerpoppia Suomesta

My First Bandin ensimmäinen singlelohkaisu on positiivista energiaa sisältävä poprock-kappale “Little White Lies”. Täydellinen lumelääke hyvän olon saamiseen! My First Band ei usko päälleliimattuun uskottavuuteen, perusteettoman synkistelyyn tai vakavuuteen. Kuuntele “Little White Lies” tästä.

My First Band koostuu jo vuosia yhdessä soittaneesta Antti Koivulasta, Heikki Kytölästä (rummut), Heikki Puhakaisesta (koskettimet), Juho Vehmasesta (basso) ja Mikko Virrasta (kitara). Bändin jäsenet ovat tuttuja isommallekin yleisölle jo mm. PMMP sekä Jere & The Universe -yhtyeistä, mutta tällä kertaa pojat esittelevät vihdoinkin omaa materiaaliaan!

Käyttöehdot