New York Dolls julkaisee albumin.

Nimensä mukaisesti New Yorkista kotoisin oleva New York Dolls (www.nydolls.org) on saanut valmiiksi uuden albumin tuottaja Todd Rundgrenin kotkankatseen valvonnassa. Rundgren oli New York Dollsin tuottajana edellisen kerran peräti 36 vuotta sitten, jolloin bändi purkitti debyyttialbuminsa “New York Dolls”. Legendaarinen tuottaja avusti legendaarista yhtyettä luomaan albumin Kauain saarella Yhdysvalloissa. Saari on osa Havaijia.

Bändi kaavailee uuden kiekon julkaisun tapahtuvan keväällä kuluvan vuoden aikana. Kiekko julkaistaan henkiinherätetyn Atco-nimisen levy-yhtiön kautta, jonka bändin jäsenet laittoivat pystyyn pitkästä aikaa vain voidakseen julkaista kyseisen albumin. Atco julkaisee levyn yhteistyössä Warner Brothersin kautta. Levyn ilmestymistä seuraa suurimittainen maailmankiertue myöhemmin tämän vuoden sisällä.

Seuraavan kerran New York Dolls esiintyy yleisön edessä 20. päivä kuluvaa kuukautta Stone Ponyn lavalla New Jerseyssä, Yhdysvalloissa.

Uusimman albuminsa nauhoitusprosessin bändi kertoi vieneensä päätökseen 10.2.2009, jolloin ryhmä vihjaili soittelevansa runsaasti live-esiintymisiä jahka levy on ilmestynyt kevään aikana. Bändi ei ole tähän mennessä paljastanut kiekon kappalelistaa, sen kansitaidetta eikä nimeä.

New York Dolls on:

  • David Johansen (laulu ja harmonikka)
  • Sylvain Sylvain (kitara ja laulu)
  • Sami Yaffa (basso)
  • Steve Conte (kitara)
  • Brian Delaney (rummut)

Bändi on toiminut vuodesta 1971 lähtien. Se perustettiin New Yorkin metropolissa. Yhtye on viettänyt laatuaikaa naftaliinissa vuosikausien ajan — ryhmä heräsi henkiin jälleen 2004, kun bändin kolme alkuperäisjäsentä päättivät ryhtyä jälleen pelimanneiksi ja julkaista uutta musiikkia New York Dollsin nimellä. Bändissä toimii vielä näinä päivinä David Johansen ja Sylvian Sylvain, jotka ovat tällä hetkellä ainoat alkuperäisen kokoonpanon joukot. Bändin comebackiin osallistunut Arthur Kane, yhtyeen basisti, kuoli pian bändin ensimmäisen comeback-keikan jälkeen. Muusikko sai sydänhalvauksen pian keikan jälkeen, josta hän lipesi koomatilaan, josta ei enää herännyt. Viimeiset elinviikkonsa rokkari vietti hengityskoneessa — Kane oli kuollessaan 40-vuotias.

Jaa Facebookissa

vakuuttaja kirjoitti 5535 päivää sitten, että:

tämän bändin mypacessa on kohtalaasen hyviä kipaleita, vaan ei ole ramonesin voittanutta. surullista kuulla bändin pasistin kuolemasta, vaan ei auta itku markkinoilla, sillä niin se elämä vaan voi päättyä ihan odottamatta ja varoittamatta. kannattaa elää niin kuin viimeistä päivää, vaan ei kannata tietenkään lähteä lakeja rikkomaan tai omaatuntoa kolhimaan. tee niin kuin muut tekevät sinulle.

n:o

Käyttöehdot