Scandinavian Music Group: "Palatkaa Pariisiin!" -albumi huhtikuussa.

Scandinavian Music Groupin "Palatkaa Pariisiin!" -albumin etukansi on valkoinen ja sen laitoja koristavat värikkäät kukkakuviot. Kuvan keskellä kasvaa rehu, jonka päällä bändin nimi sinisellä värillä. Nimen alla albumin nimi oranssilla. Julkaistaan 1.4.2009

Viidennen albuminsa julkaiseva Scandinavian Music Group (www.scandinavianmusicgroup.com) uutisoi kutsuvansa tuoreinta luomustaan nimellä “Palatkaa Pariisiin!” ja julkaisevansa huhtikuun 1. päivä. Albumilta on kaavailtu lohkaistavaksi ainakin yksi single, joka on nimeltään “Näin minä vihellän”. Ensimmäinen single saapuu radioaalloille viikolla 9. Uusi studiolevy on seuraaja syksyllä 2007 esiin tuodulle “Missä olet Laila?” -albumille. “Palatkaa Pariisiin!” -albumilla on bändin kitaristin ja säveltäjän, Joel Melasniemen, mukaan ymmärrettävästi jossain määrin kuultavissa bändin jäsenille karttunut kokemusta. Bändihän on toiminut Helsingistä käsin jo vuosituhannen alusta lähtien. Levytyssopimuksensa bändi signeerasi vuoden 2002 puolella, jolloin myös esikoisalbumi “Onnelliset kohtaa” julkaistiin.

Pari vuotta sitten ilmestynyt “Missä olet Laila?” myi kultaa Suomessa edellisen vuoden lopussa. Suomessa kultalevyraja on 15 000 kappaletta. Bändin mukaan levyn saama suosio syksyyn 2008 mennesä yllätti ryhmän kesken uuden albumin tekemistä. Uransa varrella yhtye on myynyt noin 60 000 kappaletta kiekkojaan. “Palatkaa Pariisiin!” julkaistaan 1.4.2009 SonyBMG:n ja Cortison Recordsin kautta. Kiekolta riipaistava single julkaistaan digitaalisessa muodossa todennäköisesti 23. helmikuuta.

Yhtye uutisoi levyn julkaisemisesta jo 10. päivä kuluvaa kuukautta, jolloin ryhmä laski suuren yleisön korville uusimman pitkäsoittonsa nimen ja painottaa nimessä olevan todellakin huutomerkki. Albumi on laskettu ennakkotilattavaksi Levykauppa Äxään. Bändi ei ole vielä tähän mennessä paljastanut “Palatkaa Pariisiin!” -kiekon kappalelistaa.

Scandinavian Music Group esiintyy:

 • 1. toukokuuta 2009: Kellari (Joensuu)
 • 2. toukokuuta 2009: Kellari (Joensuu)
 • 7. toukokuuta 2009: Henry’s Pub (Kuopio)
 • 8. toukokuuta 2009: Lutakko (Jyväskylä)
 • 14. toukokuuta 2009: Bar Kino (Pori)
 • 15. toukokuuta 2009: Yo-talo (Tampere)
 • 20. toukokuuta 2009: Tavastia (Helsinki)
 • 21. toukokuuta 2009: Tavastia (Helsinki)
 • 22. toukokuuta 2009: Klubi (Turku)

Scandinavian Music Group on:

 • Terhi Kokkonen (laulu)
 • Joel Melasniemi (kitara ja koskettimet)
 • Antti Lehtinen (rummut ja lyömäsoittimet)
 • Anssi Växby (basso)

Jaa Facebookissa

Tyttis kirjoitti 5547 päivää sitten, että:

SMG on tehnyt semmoisen kappaleita, jotka kuulostavat tosi hyviltä, mutta joiden lyriikat ovat puutaheinää.

n:o

Ed kirjoitti 5547 päivää sitten, että:

Eikä ole- Terhi on sanoittajien aatelia, pääs on heinäpaali johon ei ajatusta mahdu!

n:o

Tyttis kirjoitti 5546 päivää sitten, että:

Häähää! Ei ole kovin hääppöisiä sanoituksia vaikka kuinka yrität vastaan vängätä. Kaikki ne sanoitusket ovat ihan yhtä tyhjän kanssa. Ne ovat merkityksettömiä, vain sanahelinää jossa ei ole mitään asennetta. Without balls.

n:o

Ed kirjoitti 5544 päivää sitten, että:

Jos palleja haet, niin kokeile Popedaa. Ei voi olettaakaan kaikkien ymmärtävän SMG:n musiikin hienoutta. Joillekin toimii ainoastaan persiissä resonoiva tuuttaus, näinhän se menee…

n:o

Petri kirjoitti 5542 päivää sitten, että:

Noh, noh. Yrittäkäähän olla ihmisiksi. :-) Musiiki on makuasia, mutta vaikka ei maistuisikaan, kommentoida voi ihan asiallisesti.

n:o

Fani kirjoitti 5537 päivää sitten, että:

On aivan uskomatonta väittää SMG:n lyriikoiden nerokkaita arjen ja ihmisyyden havaintoja puutaheinäksi!

“Kun minulta viedään kaikki, autan kantamaan, ja kun lopulta kaadun, teen sen näyttävästi”

“Tyttö on kaunis ja ystävällinen – minä vihaan häntä”

“Osaan laulaa kuin enkeli, ja samalla en ollenkaan, itken elokuvissa mutta kotona en uskalla”

“Osaan kuunnella tarkasti mutta muistini on kelvoton”

“Olen unohtanut nimet, unohtanut talojen numerot, en muista milloin on pimeää tai monelta posti tuodaan, olen unohtanut miten tehdään kravattisolmu, opin valehtelemaan kuin mies”

“Matka oli pitkä, olen nähnyt monta ihoa, joitakin vasten painautunut – unohdin ne äsken”

n:o

Käyttöehdot