Nik Page: "Rocket Queen".

 • Julkaistu 10.10.2009
 • Tagit:
 • Luettu 1650 kertaa

Nik Pagen studiosoiton "Rocket Queen" etukannessa futuristinen valokuva hopea-asuun pukeutuneesta naisesta, jolla pistooli kädessä ja suuret mauttomat aurinkolasit silmillä, sekä korvakuulokkeet korvillaan. Kuvan tausta on liukuvärjätty kylmänsinisestä va Julkaistaan 30.10.2009

Kuluvan kuukauden 30. päivä ilmestyvä albumi “Rocket Queen” on saksalaista perua olevan Nik Pagen kolmas pitkäsoitto. Monipuolinen pop- ja rock-viisuja sisältävä levy on Nik Pagen musiikkiluomuksista monipuolisin. Tällä kiekolla kuullaan vierailevana muusikkona psychobilly-legenda Koefte de Ville musiikkiprojektistaan Mad Sin, sekä saksalainen Rod Usher yhtyeestä The Other. Myös entinen Cinema Bizarren leirissä toiminut 29-vuotias Victoria Valo soittaa osansa. Nik Pagen “Rocket Queen” on seuraaja kulttikiekoilla “Sinmachine” ja “Sacrifight”. Albumi julkaistaan 30.10.2009 levymerkki Wannseen kautta. Saksalaismuusikon tuotantoon voi saada halkileikkauksen vilkaisemalla Nik Pagen MySpace-sivuille.

Nik Page tulee juhlistamaan uusinta albumiaan järjestämällä julkaisujuhlan Leipzigissä, Dresdenissä ja Rübelandissa ensi viikon puolella. Hän tulee soittamaan juhlissa uuden albuminsa biisejä, sekä varhaisempaakin tuotantoa.

“Rocket Queen” -albumin kappaleet:

 1. Sa Coma
 2. Vicious Girls
 3. Neverland
 4. Voices From Outer Space
 5. Goldene Zeiten
 6. Kein Herz wird ewig brennen!!
 7. Nie Mehr feat. Rod Usher (The Other)
 8. Sexdrive
 9. Fight feat. Luminor (Ex-Cinema Bizarre)
 10. Your Bad Temptation
 11. Black Jack Society feat. Köfte de Ville (Mad Sin)
 12. Pray For Me!!
 13. Wir brauchen keinen Gott!!

Uusimman Nik Page -albumin ensimmäinen single on “Voices From Outer Space”. Se julkaistiin jo lokakuun alussa. Kappaleeseen kuvattiin kolmen ja puolen minuutin pituinen musiikkivideokin, joka julkaistiin artistin MySpace-profiilissa. Videoleikkeessä esitetään tarina muukalaisten hyökkäyksestä Saksan pääkaupunkiin.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot