No Shame: "Ironing Day".

 • Julkaistu 06.01.2010
 • Tagit:
 • Luettu 1647 kertaa

Neljä miestä rivissä. Kuvassa näkyvillä jäsenillä kaikilla mustat paidat, joista osassa on kaikenlaisia kuvioita ja muotoja. Oikean laidan miehellä sininen pipo, keskimmäisellä musta lierilakki ja kaksi vasemmanpuoleista ovat ilman hattuja. Kuva: Heli Sarparanta

Kotimainen punkrock-bändi No Shame (www.ifeelnoshameatall.net) laittoi tammikuun alussa ihmisten ilmoille ilouutisen. No Shamen tulevan studioalbumin nimi on “Ironing Day” ja sen soittolistalta lohkaistiin nyt ilmaiseksi jo toinen single. Uutukaissinglen nimi on “Empty Promises”. Viisu lasketaan levykauppoihinkin ostettavaksi huomenna torstaina, eli päivää ennen R’n‘P-festivaalia, jossa myös No Shame musisoi. Festivaali on Helsingin Tavastia-klubin tiloissa 8. päivä ja Turun Klubin uumenissa 9. päivä vietettävä musiikkikinkeri. Tavastian keikan pääsylippuja kaupitellaan iltaa kohde ennakkoon 8 € ja 10 euroa suoraan ovelta. No Shamen keikka Tavastialla on levynjulkaisukeikka. Paikalla esiintyy myös ruotsalainen Masshysteri. Paikalle on haalittu myös sellaisia nimiä kuin Abduktio, Mose Hazy ja Relentless.

Salossa vuonna 1996 perustetun No Shamen levynjulkaisukeikalla kuultaneen tuotantoa parin päivän päästä ilmestyvältä “Ironing Day” -albumilta. Se on Fullsteam Recordsin avulla Suomessa ja Rookie Recordsin voimin Saksassa julkaistava pitkäsoitto. Opuksen ilmestymistä tullaan juhlistamaan Suomen-kiertueella — kiertueen ensimmäinen esiintymienn on R’n‘P-festivaaleilla. Keikkaputki käynnistyy toden teolla maaliskuun lopussa.

“Ironing Day” -albumin kappaleet:

 1. Better drunk than part of the machine (Parempi kännissä ku osa niiden koneen)
 2. Born in submission
 3. Empty promises
 4. Faceless life
 5. Light of my life
 6. Message
 7. Tenderized
 8. Like a bullet
 9. One by one
 10. Time
 11. Rock’n‘Roll overdose
 12. Fuck the system

No Shame on:

 • Sampsa Sarparanta (laulu ja kitara)
 • Jere Tiainen (kitara ja laulu)
 • Pekka “Schpex” Virtanen (basso ja laulu)
 • Saska Ketonen (rummut)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot