VoTuM: "Metafiction".

 • Julkaistu 05.01.2010
 • Tagit:
 • Luettu 1380 kertaa

Votumin albumin "Metafiction" etukannessa näkyy valokuva miehen kasvoista, joiden päällä pirstaloituva lasinpala tai peili. Kuvan värimaailma on violetinsininen ja osittain punertava laidoista. Kuvan oikeassa sivussa valkoisella värillä lukee Votumin nimi Julkaistaan maaliskuussa

Puolan Varsovasta käsin toimiva rokkiryhmä VoTuM on aikeissa julkaista maaliskuun puolella sellaisen studioalbumin kuin “Metafiction”. Levy-yhtiö Mystic Productionin kautta esiin tuotava albumi äänitettiin, miksattiin ja masteroitiin viime vuoden heinä- ja lokakuun välisenä ajanjaksona yhtyeen kotipitäjässä sijaitseavn Izabelin Studion syövereissä. Levyn äänityspaikassa on aikaisemmin musiikkiaan käynyt työstämässä eräät Puolan tunnetuimmista artisteista ja yhtyeistä. Votumin uutukaisalbumi on seuraaja “Time Must Have A Stop” -nimiselle pitkäsoitolle, joka tuotiin yleisön korville levymerkki ProgRockin voimin. VoTuM-bändin uusin äänite on yhteensä seitsemän viisua sisältävä lätty. Albumin kansitaiteen toteutti Mindfield-ryhmä.

VoTuM hehkuttaa uudesta “Metafiction”-albumistaan toteamalla sen olevan kyllästetty hurmaavilla melodioilla ja todellisilla tunteilla. Bändi pyrki tekemään kaikkensa, että edellisen kiekon sisältämä aggressiivinen lähestymistapa olisi haudattu ja levollisempi meininki vallannut uudella opuksella alusta loppuun. Musiikista pyrittiin luomaan selkäpiitä hyvällä tavalla hyytäviä — musiikista haluttaan luoda samanaikaisesti synkkää, kylmää ja lumoavaa. VoTuM tarjoaa maaliskuiselta julkaisultaan pari kokonaista biisiä kuunneltavaksi MySpace-sivuillaan.

“Metafiction”-albumin kappaleet:

 1. Falling Dream
 2. Glassy Essence
 3. Home
 4. Faces
 5. Stranger Than Fiction
 6. Indifferent
 7. December 20th

VoTuM on:

 • Maciej Kosinski (laulu)
 • Alek Salamonik (kitara)
 • Adam Kaczmarek (kitara)
 • Zbigniew Szatkowski (kosketinsoittimet)
 • Bartek Turkowski (basso)
 • Adam Lukaszek (rummut)

VoTuM perustettiin vuonna 2003. Se on uransa varrella soitellut säännöllisesti Puolan Varsovassa ja myös maansa muissa kaupungeissa sijaitsevissa klubeissa erityisesti “Jestem”-singlen ilmestyttyä toukokuussa 2006. Yhtyeen riveissä koettiin ensimmäinen merkittävä mullistus syyskuussa 2006, kun koplan kokoonpano vaihtui osittain. Muutos elävässä voimassa toi myös uuden progressiivisemman suunnan VoTuMin musiikkiin.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot