Norah Jones julkaisee "The Fall" -albumin 18.11.

 • Julkaistu 17.09.2009
 • Tagit:
 • Luettu 1659 kertaa

"The Fall" -albumin kannessa valkoiseen häämekkoon pukeutunut Norah Jones, jolla suuri labradorinnoutaja pötköttämässä vierellään. Naisen taustalla koristeellinen seinä, jossa lukee hänen nimensä valkoisella värillä ja ohuin kirjaimin. Naisella silinterih Julkaistaan 18.11.2009

Norah Jones (www.norahjones.com) julkaisee marraskuussa neljännen studioalbuminsa Blue Note -levymerkillä. Levyn on tuottanut Jacquire King (Kings Of Leon) ja Norahin lisäksi albumin biisejä on ollut säveltämässä mm. Ryan Adams, Okkervil River´s Will Sheff sekä Jesse Harris. Suurin osa Norah Jonesin tekemistä kappaleista syntyi vuonna 2007 tuplaplatinaa myyneen “Not Too Late” -albumin kiertueella.
Viettelevälla äänellään ja jazzahtavilla pianopainotteisilla sävellyksillä yleisönsä hurmannut Norah Jones halusi tulevalle albumille uuden suunnan.

Halusin tällä levyllä kokeilla jotain uutta. Olen soittanut samojen muusikoiden kanssa pitkään. Olemme edelleen ystäviä ja toivon, että soitamme vielä tulevasiuudessa yhdessä, mutta tällä levyllä halusin työskennellä uusien musiikoiden ja tekijöiden kanssa. Halusin poistua mukavuusalueelta, ja etsiä henkilöt joiden kanssa saisin oikean lopputuloksen. Jacquire oli halukas työskentelemään kanssani ja meillä synkkasi heti erinomaisesti, mikä oli minulle tärkeää. Jacquire on myös ollut tekemässä Tom Waitsin ‘Mule Variations’ -albumia, joka on yksi suosikkilevyistäni, kertoo Norah Jones.

“The Fall” -albumin kappaleet:

 1. Chasing Pirates
 2. Even Though
 3. Light As a Feather
 4. Young Blood
 5. I Wouldn’t Need You
 6. Waiting
 7. It’s Gonna Be
 8. You’ve Ruined Me
 9. Back To Manhattan
 10. Stuck
 11. December
 12. Tell Yer Mama
 13. Man Of The Hour

Norah Jones

Vuonna 1979 New Yorkissa syntynyt Norah Jones on ainutlaatuinen lahjakkuus. Hänen musiikkinsa on sekoitus jazzia, vokaalista poppia ja bluesia. Norah Jones on myynyt 36 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti ja hänen esikoisalbumi “Come Away With Me” voitti peräti kahdeksan Grammy-palkintoa. Kaikki Jonesin kolme albumia — “Come Away With Me”, “Feels Like Home” ja “Not Too Late” — ovat kivunneet Billboardin albumilistan sijalle yksi ja kukin albumi on myynyt tuplaplatinaa. Suomesta Norahilla on kaksi kultalevyä ja albumilistan ykköspaikka.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot