Costi julkaisee uuden albumin 14. lokakuuta.

 • Julkaistu 16.09.2009
 • Tagit:
 • Luettu 1588 kertaa

Costin albumin "Once In A Blue Moon" etukannessa valkoinen pohjaväri ja sen oikeassa laidassa koristeellisia vaaleansinisiä rönsyjä. Kuvan keskellä suurin rönsyilevin kirjaimin Costin nimi ja sen alla versaalilla sinapinkeltaisella värillä albumin nimi. Julkaistaan 14.10.2009

90-luvun alussa musiikintekijänä uransa aloittanut Costi julkaisee pitkän hiljaisuuden jälkeen uuden albumin 14.10.2009.

Tauon aikana Costi perusti Cymbidium Recordsin, julkaisi 10 levyllistä muiden musiikkia ja loi Ivana Helsingin kanssa “Electronic Helsinki” -kokoelmalevyn, joka noteerattiin aina Japanin Elle Decoa myöten. Viime aikoina Costi on kehittänyt yhdessä Lauri Saineen ja sumopaint.com-palvelun luojien Lauri Koutaniemen ja Aaro Väänäsen kanssa musiikintekomenetelmää, joka lanseerataan pian osoitteessa www.geishamusic.com.

“Once In A Blue Moon”-albumin materiaali on syntynyt yhteistyössä Tonekroup-yhtyeestä tutun Tomi Kielisen kanssa. Levyn on tuottanut Tomi Kielinen ja miksannut Toni Kimpimäki / Sonic Kitchen. Albumilta on julkaistu single “Second Thought / Dark Winter Day” alkukesästä 2009. Tunnelmallisen levyn punaisena lankana on muutoksen kauneus ja kannustava asenne. Luovaa ilmapiiriä pitäisi vaalia, se tekee jokaiselle hyvää. Mitä parempi kasvualusta uusille ideoille annetaan, sitä enemmän menestystarinoita syntyy, sanoo Costi.

Costin historiaan kuuluu neljä julkaistua levyä Pokon levymerkillä ja yhteistyötä suomalaisten rockjättiläisten Kauko Röyhkän, Ismo Alangon, CMX:n, Don Huonojen ja The 69 Eyesin kanssa. Ilkka Kariston tekemästä haastattelusta Helsingin Sanomien Kuukausiliitteessä (07/09) saa vielä syvemmän katsauksen taiteilijattaren historiaan.

“Once In A Blue Moon” -albumin kappaleet:

 1. Once In A Blue Moon
 2. Second Thought
 3. A Mile From The Sea
 4. Reflection
 5. Take It Slow (feat. Dj Slow)
 6. Cherry Tree
 7. Evergreen
 8. After The Rain
 9. Dark Winter Day
 10. Sunbeam

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot