Nouvelle Vague: "3".

Nouvelle Vaguen albumin "3" etukannessa on valkoista taustaa vasten pinkki ympyrä, jossa näkyy hymyilevän naisen piirteet. Kuvan vasemmassa yläkulmassa lukee nelisen riviä pientä lukukelvotonta pränttiä. Julkaistiin 29.6.2009

Ranskalainen musiikkiyhtye Nouvelle Vague (www.nouvellesvagues.com) julkaisi eilen 3. heinäkuuta uusimman studioalbuminsa Saksassa ja Itävallassa. Albumi, jonka nimi on niinkin uniikki ja innovatiivinen kuin “3”, ilmestyi Iso-Britannian alueella 29. kesäkuuta. Opus rantautuu lähitulevaisuudessa myös Yhdysvaltoihin. Kaksihenkisen Nouvelle Vaguen uusin albumi on bändin järjestyksessä kolmas pitkäsoitto ja tämäkin äänite on varustettu yksinomaan muiden bändien biiseistä tehdyillä tulkinnoilla. Albumi poikkeaa muista Nouvelle Vaguen studioalbumeista siinä, että tämän kiekon covereissa kuullaan biisien alkuperäisten esittäjien laulajia.

Albumin kappaleiden alkuperäisten esittäjien nimet on merkitty kunkin biisin kohdalla sulkuihin. “3” on seuraaja yhtyeen vuonna 2006 julkaisemalle pitkäsoitolle “Bande à Part”. Uuden albumin hittibiiseihin voidaan lukea ne kappaleet, joissa kuullaan Depeche Moden Martin Gorea ja Echo and the Bunnymenin Ian McCullochia. Nouvelle Vaguen tuotantoon voi käydä tutustumassa siirtymällä yhtyeen MySpace-sivuille.

“3”-albumin kappaleet:

 1. Master & Servant (Depeche Mode) feat. Martin Gore
 2. Blister in the Sun (Violent Femmes)
 3. Road to Nowhere (Talking Heads)
 4. All My Colours (Echo & the Bunnymen) feat. Ian McCulloch
 5. The American (Simple Minds)
 6. Heaven (Psychedelic Furs)
 7. Parade (Magazine) feat. Barry Adamson
 8. Metal (Gary Numan)
 9. Ça Plane Pour Moi (Plastic Bertrand)
 10. Our Lips Are Sealed (The Go-Go’s) feat. Terry Hall
 11. God Save the Queen (Sex Pistols)
 12. Say Hello, Wave Goodbye (Soft Cell)
 13. So Lonely (The Police)
 14. Not Knowing (Minimal Compact) *
 15. Aussi Belle Ou Une Balle (Taxi Girl) *
 16. Such a Shame (Talk Talk) *

Ranskalaisyhtye aikoo esiintyä kertaluontoisesti täällä Suomessa juuri aloittamansa kiertueen aikana. Bändin keikka suomalaisen yleisön edessä koetaan lokakuun kahdeksantena päivänä Helsingin Korjaamolla. Bändi nähdään seuraavana päivänä, 9. lokakuuta Tukholmassa ja sitä seuraavana päivänä Oslossa, jonka jälkeen yhtye esiintyy Kööpenhaminassa.

Nouvelle Vague on:

 • Marc Collin
 • Olivier Libaux

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot