Oonan mallitoimisto yllättyi missikohusta.

Oona Kare on vetäytynyt Miss Suomi -finaalista torstaina 7.1. esiin tulleen valitettavan näpistystapauksen johdosta. Oonaa edustavan mallitoimisto MNG Model Managementin johtaja Kim Rusi kertoo olevansa yllättynyt tapauksesta, eikä Oona ollut myöskään toimistolleen kertonut aiemmin tapahtuneesta.

Nämä ovat aina valitettavia tapauksia, varsinkin kun kyseessä on erittäin lahjakas ja näyttävä nuori nainen. Kun on kyseessä suuri kansallinen kauneuskilpailu, niin tyttöjen tulisi muistaa jo aikaisempien tapaustenkin vuoksi, että kaikki mahdollinen kaivetaan mediassa esiin, Rusi toteaa.

Hän toteaakin tapahtuneen varmasti vaikuttavan Oonan työtilaisuuksiin jatkossa ja käyvän Kareen kanssa keskusteluja tulevaisuudesta. Oona on tehnyt lukuisia muotinäytöksiä, pr-tehtäviä sekä juontanut mm. Nelosella veneilyohjelmaa. Rusi toteaa kuitenkin onnea olleen onnettomuudessa, sillä toimiston toinen tyttö Minna Nikkilä tulee nopealla aikataululla Oona Kareen tilalle. Minna on todella ammattimainen ja kokenut esiintyjä, joka on ollut mukana myös useissa kansainvälisissä kilpailuissa. Mainosalalla työskentelevän Minnan maineenpuhtaudesta menen vaikka henkilökohtaisesti takuuseen, Kim Rusi kertoo. Lisätietoja mallitoimistosta löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.mngmodels.com.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot