Paukkumaissi juhlistaa levynjulkaisuaan 6.6. Korjaamon keikalla.

Paukkumaissi: "Huhuu, kuu" Julkaistaan 2.6.2010

Supersuositulla Paukkumaissilla on syytä juhlaan. Uutuusalbumi “Huhuu, kuu” on kaupoissa tänään ja sunnuntaina 6.6. on tiedossa koko perheen karkelot Kulttuuritehdas Korjaamolla levynjulkaisukeikan merkeissä. Tervetuloa mukaan koko perheen voimin!

Helsingissä vietettävä levynjulkaisukeikka käynnistyy kello 13 ja päättyy kello 16 tienoilla. Varsinainen showtime on klo 14:00. Pääsyliput maksavat 10 euroa ja pilettejä voi hankkia ennakkoon täältä.

“Huhuu, kuu” -albumin kappaleet:

 1. Aamulla
 2. Kylpylaulu (putsiputsiputsi)
 3. Pyörät ne pyörii
 4. Intiaanien laulu
 5. Talvesta kesään
 6. Lauantai
 7. Marjamaille
 8. Paukkupakkanen
 9. Autiomaa
 10. Kuu
 11. Miksi miksi miksi?

Paukkumaissi:

Suosittu Paukkumaissi on Soul Captain Bandistä tuttujen Seppo Paarman ja Jori Hulkkosen perustama seitsenhenkinen rootshenkinen rytmipumppu, joka seikkailee vastustamattoman hyväntuulisessa rytmimaailmassa. Paukkumaissi julkaisi esikoislevynsä “Paukkumaissi” maaliskuussa 2006 ja levy palkittiin Emma-palkinnolla. Toinen albumi “Popkornitorni” julkaistiin syyskuussa 2008.
Paukkumaissi Facebookissa.

Ipanapa Records:

EMI Finlandin lastenmusiikkiin keskittyvän levymerkin Ipanapa Recordsin filosofiana on tehdä mahdollisimman korkeatasoista ja hyvin tuotettua lastenmusiikkia ja lastenviihdettä. Tavoitteena on tehdä lastenlevyjä samalla intohimolla ja pieteetillä kuin aikuisillekin. Tärkeässä asemassa ovat hyvät tarinat, tekstit ja oivallukset sekä tietysti laadukkaasti soitettu ja tuotettu musiikki.
Lue lisää osoitteesta www.ipanapa.fi.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot