Peanut Butter Wolf Helsinkiin keikalle 18.10.

Peanut Butter Wolf saapuu keikalle Helsinkiin 18.10.2009. Kalifornialainen Peanut Butter Wolf, oikealta nimeltään Chris Manak on DJ, tuottaja sekä maineikkaan Stones Throw -levy-yhtiön perustaja. Kuuden Linjan DJ-keikka on miehen toinen vierailu Suomessa. Edellisen kerran mies esiintyi Tavastialla vuonna 2002. Liput keikalle maksavat 12 euroa ennakkoon ja ne tulevat myyntiin maanantaina 21.9.2009 Tikettiin ja Lippupalveluun.

Peanut Butter Wolf kiinnostui hip hopista teini-iässä ja alkoi tehdä musiikkia ystävänsä Charizman kanssa. Kaksikko sai nopeasti levytyssopimuksen ja pian nuorukaiset keikkailivat 1990-luvun alun suurten nimien, kuten Nasin ja House Of Painin kanssa. Ensilevy ei kuitenkaan koskaan nähnyt päivänvaloa, sillä Charizma menehtyi traagisesti kesken nauhoitusten ja Peanut Butter Wolf menetti kiinnostuksen musiikkiin hetkellisesti.

Vuonna 1996 Peanut Butter Wolf perusti oman levy-yhtiön Stones Throw:n, jonka ensimmäinen julkaisu oli edesmenneen kaverinsa muistoa kunnioittaen Charizma & Peanut Butter Wolfin single “My World Premiere”. Levy-yhtiö hankki riveihinsä lupaavia artisteja, kuten Madlibin ja hänen lukuisat yhtyeet, ja julkaisi Peanut Butter Wolfin tuottamia levyjä. Yhtiö kasvoi nopeasti — se onkin tänä päivänä yksi merkittävimpiä itsenäisiä hip hop-yhtiöitä. Stones Throw on julkaissut mm. J-Dillan, Lootpackin ja Guilty Simpsonin levyjä. Viime aikoina Peanut Butter Wolf on jättnyt tuottamisen vähemmälle ja hän on keskittynyt DJ-uraansa.

Peanut Butter Wolfin lisäksi Kutosella nähdään mm. Top Billin kollektiivista tutut DJ:t Anonymous ja J-Laini. Liput Kuudennen Linjan keikalle tulevat myyntiin 21.9.2009 Tikettiin ja Lippupalveluun. Ennakkoliput maksavat 12 euroa, lisättynä mahdollisilla toimituskuluilla.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot