Per Gessleltä uusi single "Silly Really" joulukuussa julkaistavalta albumilta "Party Crasher".

  • Julkaistu 09.10.2008
  • Tagit:
  • Luettu 1011 kertaa

Per Gesslen uuden "Party Crasher" -albumin kansikuva. Kuvassa psykedeelisesti väritetty potretti lyhythiuksisesta miehestä, jolla silmien edessä mustat aurinkolasit. MIehen keho punertava ja keltainen, vihreä ja kuvan taustalla vaaleanpunaisia pallukoita Albumi ulos 3. joulukuuta

Per Gessle (www.gessle.com) julkaisee uuden albumin “Party Crasher” 3. joulukuuta. Sen ensimmäinen single “Silly Really” on, kuten albumikin, askel uuteen suuntaan Ruotsin menestyksellisimmän biisintekijän ja artistin uralla.

Tehtyään kaksi ruotsinkielistä sooloalbumia, nimittäin levyn “Mazarin” vuonna 2003 ja “En händig man” -kiekon viime vuoden puolella, sekä studioalbumin Gyllene Tiderin kanssa nimellä “Finn 5 fel” vuonna 2004, sekä tupla-albumin nimellä “Son of a Plumber” (v. 2005), Per Gessle näyttää poptaiteestaan uuden puolen.

“Party Crasher” on Per Gesslen ensimmäinen soololevy omalla nimellään sitten albumin “The World According To Gessle” vuonna 1997. Uusi albumi julkaistaan 3. joulukuuta.

Yleensä kirjoitan ensin melodiat ja sen jälkeen teemme sovitukset studiossa. Tällä kertaa aloitin hakemalla hyvän grooven ja kirjoittamalla melodian vasta sen jälkeen, vähän samaan tapaan kuin aikoinaan pistin kasaan yhden pienen ‘The Look’ -nimisen kappaleen, Per sanoo hymyillen vaikeaselkoisesti.

Kappaleet ammentavat 1970- ja 1980-lukujen tanssimusiikista. Lopputuloksena on kiinnostava albumi joka on samaan aikaan välitön ja tungetteleva mutta myös mietteliäs ja kaunis.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot