Vihreä oksa — baana tähtiin.

Stadin Slangi ry. on elvyttänyt Vihreän Oksan perinteen ja tarjoaa uusille kyvyille tilaisuuden tähtihetkiin elävän yleisön edessä. Vihreän Oksan historia vie 1950-luvun Linnanmäelle ja sirkustelttaan. Teltasta ovat ponnahtaneet kansan tietoisuuteen muun muassa Brita Koivunen, fakiiri Kronblom ja Raittisen veljekset. Myös Stadin Slangi ry:n puheenjohtaja Lasse Liemola aloitti laulajan uransa sieltä.

Tapahtuma järjestettiin Linnanmäellä vuosittain, aluksi teltassa, ja kun Peacock-teatteri rakennettiin, siirrettiin Vihreä Oksa -tapahtumakin sinne. Stadin Slangi ry jatkaa hyväksi havaittua perinnettä. Vihreel oksal -gaala on järjestetty vuosina 2006 ja 2007 Savoy-teatterissa. Lisätietoja esiintyjistä voi katsoa yhdistyksen sivuilta osoitteesta www.stadinslangi.fi.

Tänä vuonna tapahtuma palaa juurilleen — Linnanmäelle. Raati valitsee kiinnostavimmat esiintyjät suureen lopputapahtumaan, joka pidetään Peacock-teatterissa sunnuntaina 19.10.2008. Esityksiä on kaksi — klo 15.00 ja kello 19.00. Paras palkinto on hyvä mieli, tilaisuus esiintyä elävän yleisön edessä ja mahdollisuus päästä eteenpäin taiteilijan uralla.

Stadin Slangin tarjoama Vihreän Oksan perinteitä jatkava tilaisuus eroaa radikaalisti television kykykilpailuista. Meidän tapahtumassamme eimollata tai nolata vaan kannustetaan uusia lahjakkaita taiteilijoita eteenpäin.

Revyyssä esiintyvät tänä vuonna junioritaikuuden Suomen mestari 2008 Miika Pelkonen, imitaattori Tuomo Heikkilä, tanssiryhmä Rush/Showcase, Group minit, laulaja Cindy, laulaja-kitaristi Damien Harper, skönäri Kasper, laulaja-lauluntekijä Marika Ara, laulaja Sari-Anneli, trapetsitaiteilija Matleena Laine, akrobaatti Jani Hurmerinta ja jonglööri Jani Suihkonen. Lisäksi kovan tason yllätysesiintyjä. Ohjelman juontavat Blues Broidit.

Liput Vihreä Oksa -revyyhyn: 12 euroa, mutta S-asiakasomistajille piletit alennettuun 10 euron hintaan. Lippujen myynti tapahtuu Lippupisteen ja Peacock-teatterin välityksellä.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot